Τελευταία Νέα
Διεθνή

Azarov (Πρώην πρωθυπουργός Ουκρανίας): Μας έχουν δοθεί 233 δισεκ. από την Δύση – Πρέπει να αλλάξει ηγεσία η Ουκρανία

Azarov (Πρώην πρωθυπουργός Ουκρανίας): Μας έχουν δοθεί 233 δισεκ. από την Δύση – Πρέπει να αλλάξει ηγεσία η Ουκρανία
Αυτά τα 233 δισεκατομμύρια δαπανήθηκαν για ένα μόνο πράγμα, την προετοιμασία ενός πολέμου με τη Ρωσία - Κοιτάξτε τα γιγάντια ποσά... πραγματικά πρωτοφανής η βοήθεια.
Η Δύση μπορεί να μειώσει τον αριθμό των ενέσεων στην Ουκρανία, αλλά χορήγηση όπλων προς την Ουκρανία θα συνεχιστεί έως ότου η Ρωσία «δώσει την τελική λύση» και αρχίσει να υπαγορεύει τη δική της γραμμή συμπεριφοράς, δήλωσε σε συνέντευξή του ο πρώην πρωθυπουργός της Ουκρανίας Mykola Azarov.
Νωρίτερα, η πύλη μέσων ενημέρωσης Visual Capitalist ανέφερε ότι από την έναρξη της ρωσικής ειδικής επιχείρησης, η Ουκρανία έχει λάβει 233 δισεκατομμύρια δολάρια σε βοήθεια από δυτικές χώρες.
«Αυτά τα 233 δισεκατομμύρια δαπανήθηκαν για ένα μόνο πράγμα, την προετοιμασία ενός πολέμου με τη Ρωσία.
Κοιτάξτε τα γιγάντια ποσά... πραγματικά πρωτοφανής η βοήθεια.
Μπορεί να μειώσουν αυτά τα ποσά, αλλά θα συνεχίσουν επίμονα την πολιτική τους για όσο διάστημα χρειαστεί έως ότου η Ρωσία υπαγορεύσει τη γραμμή συμπεριφοράς της.
Αυτό είναι απολύτως προφανές.
Τώρα η πολιτική της Ρωσίας όσον αφορά την ενίσχυση των ενόπλων δυνάμεών της, τα μέτρα για την ενίσχυση της οικονομικής της κατάστασης, αργά ή γρήγορα θα παράξει αποτελέσματα», είπε ο Mykola Azarov.
Ο πρώην πρωθυπουργός της Ουκρανίας πιστεύει ότι εάν οι σημερινές αρχές της Ουκρανίας υπό τον Zelensky συμφωνήσουν σε μια εκεχειρία, αυτό δεν θα αλλάξει τη γραμμή προς την αντιπαράθεση με τη Ρωσία και η περίοδος κατάπαυσης του πυρός θα χρησιμοποιηθεί για «να δώσει ένα διάλειμμα (στον στρατό), να πραγματοποιήσει κινητοποίηση και για να ανασυγκροτηθεί ο κατεστραμμένος Ουκρανικός στρατός».
«Το κύριο καθήκον πρέπει να είναι η αλλαγή του καθεστώτος στην Ουκρανία, να έρθουν στην εξουσία κανονικές πολιτικές δυνάμεις που θα εγκαταλείψουν τον ρόλο που έχουν αναθέσει οι Αμερικανοί στην Ουκρανία: να είναι μαριονέτα στην εφαρμογή αυτών των σχεδίων», κατέληξε ο Mykola Azarov.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης