Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ένα ουκρανικό UAV μεταμφιεσμένο σε αετό αναχαιτίστηκε πάνω από το Donetsk - Ρωσία: Το εξουδετερώσαμε

Ένα ουκρανικό UAV μεταμφιεσμένο σε αετό αναχαιτίστηκε πάνω από το Donetsk - Ρωσία: Το εξουδετερώσαμε
Το drone, που χρησιμοποιήθηκε από τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας (AFU) για αναγνώριση σε στόχους στο έδαφος της Ρωσικής Ομοσπονδίας, προσγειώθηκε χρησιμοποιώντας ειδικό εξοπλισμό καταστολής σήματος
Στην περιοχή του Donetsk (DPR), ο ρωσικός στρατός αναχαίτισε ένα ασυνήθιστο μη επανδρωμένο αεροσκάφος (UAV) μεταμφιεσμένο σε πουλί - αετό, όπως ανέφερε σχετικά η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία των Στρατευμάτων της Εθνικής Φρουράς (Rosgvardia).
Το drone, που χρησιμοποιήθηκε από τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας (AFU) για αναγνώριση σε στόχους στο έδαφος της Ρωσικής Ομοσπονδίας, προσγειώθηκε χρησιμοποιώντας ειδικό εξοπλισμό καταστολής σήματος.
Μετά την προσγείωση, οι ειδικές δυνάμεις της Ρωσικής Φρουράς και οι αξιωματικοί της στρατιωτικής αντικατασκοπείας της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφαλείας (FSB) της Ρωσικής Ομοσπονδίας πραγματοποίησαν λεπτομερή μελέτη της συσκευής.
Στο drone βρέθηκαν κάμερες κλειστού κυκλώματος. Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του drone είναι το καμουφλάζ του ως πουλί - αετός, που υποτίθεται ότι παρείχε λιγότερη ορατότητα στα συστήματα αεράμυνας. Τα ρωσικά συστήματα ανίχνευσης εναέριων στόχων κατάφεραν να εντοπίσουν και να εξουδετερώσουν την εν λόγω απειλή.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης