Τελευταία Νέα
Διεθνή

Politico: Στο New Jersey, ο νόμος για τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας έχει ανασταλεί…

Politico: Στο New Jersey, ο νόμος για τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας έχει ανασταλεί…
Οι αρχές της πολιτείας του New Jersey (Νιου Τζέρσεϊ) ανέστειλαν τον νόμο για μέτρα κατά εταιρειών που έχουν δεσμούς με τη Ρωσία
Οι αρχές της πολιτείας του New Jersey (Νιου Τζέρσεϊ) ανέστειλαν τον νόμο για μέτρα κατά εταιρειών που έχουν δεσμούς με τη Ρωσία, υποστηρίζει το Politico.
Η αμερικανική πολιτεία ανέστειλε οικειοθελώς τον νόμο, αφού μια εταιρεία που σχεδίαζε να βάλει στη μαύρη λίστα έλαβε προσωρινή διαταγή περιορισμού από ομοσπονδιακό δικαστή.
Σύμφωνα με το Politico, μιλάμε για τα αμερικανικά τμήματα της ιαπωνικής Kyocera, η οποία έχει θυγατρικές στη Ρωσία.
Όπως σημείωσε το Politico, η Xerox, η JP Morgan Chase, η Tarkett και άλλες μεγάλες εταιρείες θα μπορούσαν επίσης να μπουν στη μαύρη λίστα για συνεργασία με τη Ρωσία.
Σύμφωνα με το Politico, ο κυβερνήτης της πολιτείας υπέγραψε διάταγμα για την επιβολή κυρώσεων σε εταιρείες που συνδέονται με τη Ρωσία λίγο μετά την έναρξη μιας ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης στην Ουκρανία.
Οι εταιρείες επίσης δέχθηκαν πλήγμα αφού μειώθηκαν οι επιδοτήσεις και επενδύσεις από το κρατικό συνταξιοδοτικό ταμείο.
Η Ρωσία είχε επανειλημμένα δηλώσει ότι η χώρα θα αντιμετωπίσει την πίεση των κυρώσεων.
Ο Putin έχει σημειώσει ότι η πολιτική περιορισμού και αποδυνάμωσης της Ρωσίας είναι μια μακροπρόθεσμη στρατηγική της Δύσης και τα περιοριστικά μέτρα έχουν προκαλέσει σοβαρό πλήγμα σε ολόκληρη την παγκόσμια οικονομία.
Σύμφωνα με τον Putin, ο κύριος στόχος των Ηνωμένων Πολιτειών και των συμμάχων τους είναι να επιδεινώσουν τις ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης