Τελευταία Νέα
Διεθνή

Λευκός Οίκος για την κατάπαυση πυρός στη Γάζα: Ο πόλεμος δεν έχει τελειώσει - Συνεχίζουμε να στηρίζουμε το Ισραήλ

Λευκός Οίκος για την κατάπαυση πυρός στη Γάζα: Ο πόλεμος δεν έχει τελειώσει - Συνεχίζουμε να στηρίζουμε το Ισραήλ
«Η απειλή που θέτει η Hamas είναι ακόμα πραγματική και ζωντανή για τον ισραηλινό λαό» υπογράμμισε ο John Kirby
Ο εκπρόσωπος του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας των ΗΠΑ John Kirby μίλησε σε μέλη της εβραϊκής κοινότητας των ΗΠΑ την σήμερα (22/11)
Συζητώντας για τη συμφωνία ανταλλαγής ομήρων του Ισραήλ με τη Hamas ο Kirby επεσήμανε: «Είναι ένας συμβιβασμός, είναι μια διαπραγμάτευση και πρέπει να λάβετε κάποιες σκληρές αποφάσεις, και ο πρωθυπουργός Netanyahu και το υπουργικό συμβούλιο το έκαναν αυτό, και νομίζω ότι πρέπει να το αναγνωρίσουμε εκ των προτέρων.»
Μιλώντας για τον πόλεμο του Ισραήλ εναντίον της Hamas, ο Kirby ξεκαθάρισε: «Ο αγώνας δεν τελείωσε, ο πόλεμος δεν έχει τελειώσει. Η απειλή που θέτει η Hamas είναι ακόμα πραγματική και ζωντανή για τον ισραηλινό λαό. Σκοπεύουν να συνεχίσουν να διώκουν τις επιχειρήσεις τους που κι εμείς συνεχίζουμε να δίνουμε στο Ισραήλ τα εργαλεία, τις δυνατότητες, τα οπλικά συστήματα που χρειάζονται για να συνεχίσει να κυνηγάει τη Hamas».
«Κανείς δεν μπλοφάρει εδώ. Τώρα είναι η ώρα να παρακολουθήσουν όλοι πολύ, πολύ προσεκτικά. Αυτό θα φτάσει τώρα στην εφαρμογή και την εκτέλεση», κατέληξε ο εκπρόσωπος του του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας των ΗΠΑ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης