Τελευταία Νέα
Διεθνή

Τρία drones των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων καταρρίφθηκαν πάνω από την Κριμαία

Τρία drones των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων καταρρίφθηκαν πάνω από την Κριμαία
Λίγο πριν σημειώθηκε κι άλλο περιστατικό, όταν τέσσερα μη επανδρωμένα σκάφη του Ουκρανικού Ναυτικού, που κατευθύνονταν προς την Κριμαία, καταρρίφθηκαν στο δυτικό τμήμα της Μαύρης Θάλασσας
Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανέφερε την κατάρριψη τριών μη επανδρωμένων εναέριων οχημάτων (UAV) πάνω από το έδαφος της Κριμαίας. Σύμφωνα με το Υπουργείο Άμυνας, αυτό συνέβη στο πλαίσιο της απόκρουσης άλλης απόπειρας του καθεστώτος του Κιέβου να πραγματοποιήσει τρομοκρατική επίθεση χρησιμοποιώντας drones. Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 7:30 το πρωί, όταν τρία ουκρανικά drones εντοπίστηκαν και καταρρίφθηκαν από συστήματα αεράμυνας που βρίσκονταν σε υπηρεσία.
Λίγο πριν σημειώθηκε κι άλλο περιστατικό, όταν τέσσερα μη επανδρωμένα σκάφη του Ουκρανικού Ναυτικού, που κατευθύνονταν προς την Κριμαία, καταρρίφθηκαν στο δυτικό τμήμα της Μαύρης Θάλασσας, όπως ανέφεραν προηγουμένως δημοσιογράφοι του Avia.pro.
Να σημειωθεί ότι επιθέσεις στην Κριμαία πραγματοποιούνται από την ουκρανική πλευρά σχεδόν καθημερινά, ωστόσο, στη συντριπτική πλειονότητα των περιπτώσεων, οι απειλές μπορούν να εξουδετερωθούν πριν φτάσουν καν στη χερσόνησο.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης