Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσικό ΥΠΕΞ: Οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις χρησιμοποιούν UAV για να «κυνηγήσουν» αμάχους

Ρωσικό ΥΠΕΞ: Οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις χρησιμοποιούν UAV για να «κυνηγήσουν» αμάχους
Ο Miroshnik επεσήμανε ότι οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις καταφεύγουν συστηματικά σε αδιάκριτους βομβαρδισμούς, με χρήση εκρηκτικών και άλλες τρομοκρατικές μεθόδους
Τις τελευταίες εβδομάδες, οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας (AFU) οργάνωσαν ένα τεράστιο «κυνήγι» χρησιμοποιώντας επιθετικά drones για πολίτες και πολιτικά οχήματα της Ρωσικής Ομοσπονδίας δήλωσε ο πρέσβη του ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών για τα εγκλήματα του καθεστώτος του Κιέβου.
«Στην καθημερινή πρακτική των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας τις τελευταίες εβδομάδες, έχουμε παρατηρήσει ένα τεράστιο «κυνήγι» από επιθετικά drones για αμάχους και πολίτες», είπε.
Σύμφωνα με τον διπλωμάτη, τα στοιχεία των τελευταίων μηνών επιβεβαιώνουν ότι ένοπλοι ουκρανικοί σχηματισμοί και ξένοι μισθοφόροι πραγματοποιούν στοχευμένες επιθέσεις σε κοινωνικά ιδρύματα στη ρωσική επικράτεια, επιλέγοντας στιγμές μεγαλύτερης συγκέντρωσης αμάχων εκεί.
«Γιατί χρησιμοποιούν όπλα μεγάλης εμβέλειας και υψηλής ακρίβειας που παρέχονται από δυτικές χώρες», πρόσθεσε.
Ο Miroshnik επεσήμανε ότι οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις καταφεύγουν συστηματικά σε αδιάκριτους βομβαρδισμούς, με χρήση εκρηκτικών και άλλες τρομοκρατικές μεθόδους.
«Οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις χρησιμοποιούν όπλα μεγάλης εμβέλειας, πυρομαχικά διασποράς για να χτυπήσουν πολιτικούς στόχους και ασκούν επαναλαμβανόμενες επιθέσεις όταν διασώστες και ιατροί φτάνουν για παράσχουν βοήθεια στα θύματα», πρόσθεσε ο διπλωμάτης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης