Τελευταία Νέα
Διεθνή

«Παραλίγο να κάψει τον Λευκό Οίκο με τόσα κεριά» - Τα viral γενέθλια του Joe Biden δεν έμειναν ασχολίαστα στο Twitter

«Παραλίγο να κάψει τον Λευκό Οίκο με τόσα κεριά» - Τα viral γενέθλια του Joe Biden δεν έμειναν ασχολίαστα στο Twitter
Οι φλόγες των κεριών πάνω στην τούρτα, σχημάτισαν ένα δαχτυλίδι φωτιάς στην κορυφή του γλυκού
Ο πρόεδρος Biden έκλεισε τα 81 του χρόνια στις 20 Νοέμβρη και για μία ακόμη φορά η ηλικία του έγινε στόχος. «Η τούρτα του Joe Biden έχει τόσα πολλά κεριά που παραλίγο να κάψει τον Λευκό Οίκο», σχολίασε ένας χρήστης στο X, παλαιότερα γνωστός ως Twitter, ως απάντηση σε μια φωτογραφία που κοινοποίησε ο πρόεδρος και τον δείχνει μπροστά από μια τούρτα στολισμένη με δεκάδες κεριά.
Ο Biden γιόρτασε τα 81α γενέθλιά του τη Δευτέρα 20/11, σηματοδοτώντας την περίσταση με ένα αστείο για την ηλικία του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Φαίνεται ότι στα 146α γενέθλιά σου, τελειώνει ο χώρος για κεριά!» έγραψε σε μια ανάρτησή του στο Instagram με την οποία χαμογελούσε μπροστά στην τούρτα γενεθλίων του. Οι φλόγες των κεριών πάνω στην τούρτα, σχημάτισαν ένα δαχτυλίδι φωτιάς στην κορυφή του γλυκού.
«Η μυστική υπηρεσία έχει πυροσβεστικό τμήμα;» ένας χρήστης σχολίασε κάτω από την ανάρτηση.
«Το κέικ κυριολεκτικά παίρνει φωτιά», έγραψε ένας άλλος. «Τίποτα δεν ήταν ούτε θα είναι ποτέ πιο αστείο για μένα από αυτή τη φωτογραφία του Joe Biden με την τούρτα γενεθλίων του», έγραψε ένας χρήστης των social media στο X, κοινοποιώντας τη φωτογραφία στην αρχική ανάρτηση του Μπάιντεν στο Instagram.
«Δεν μπορώ να ξεπεράσω την τούρτα γενεθλίων του Μπάιντεν», έγραψε ένας άλλος, μοιράζοντας ένα gif από τον «Πρίγκηπα του Bel Air» που βάζει φωτιά σε ένα τηγάνι.
Η ηλικία του Biden βρίσκεται στο επίκεντρο από τότε που έγινε πρόεδρος το 2020 και οι ανησυχίες έγιναν εντονότερες από τότε που ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφιος για επανεκλογή στις εκλογές του 2024.
Σύμφωνα με δημοσκόπηση που διεξήχθη από τη Wall Street Journal στο τέλος Αυγούστου, σχεδόν τα τρία τέταρτα των ψηφοφόρων (73%) πιστεύουν ότι ο Biden είναι «πολύ μεγάλος για να είναι υποψήφιος πρόεδρος» και να υπηρετήσει άλλη μια θητεία. Εάν επανεκλεγεί, ο Biden θα είναι 86 ετών στο τέλος μιας πιθανής δεύτερης θητείας.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης