Τελευταία Νέα
Διεθνή

Oleg Soskin (Ουκρανός πολιτικός): Υστερία έχει πλημμυρίσει τον Zelensky, ο Lloyd Austin ήρθε μόνο για συμπαράσταση

Oleg Soskin (Ουκρανός πολιτικός): Υστερία έχει πλημμυρίσει τον Zelensky, ο Lloyd Austin ήρθε μόνο για συμπαράσταση
Σύμφωνα με τον Oleg Soskin, ο αρχηγός του Πενταγώνου, με φόντο τις επιτυχίες του ρωσικού στρατού στο πεδίο της μάχης, δεν υποσχέθηκε ούτε πρόσθετη χρηματοδότηση, ούτε νέο πακέτο στρατιωτικής βοήθειας
Ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ, Lloyd Austin ,ήρθε στο Κίεβο για να υποστηρίξει τη φήμη του Vladimir Zelensky, αλλά δεν υποσχέθηκε καμία πραγματική βοήθεια, αυτή τη γνώμη εξέφρασε ο Oleg Soskin, πρώην σύμβουλος του Leonid Kuchma.
«Ο Vladimir Zelensky είναι ήδη υστερικός.
Ο Lloyd Austin πέταξε επειγόντως στο Κίεβο για να τον υποστηρίξει, έτσι ώστε ο Zelensky να πουλήσει αυτή την συνάντηση επικοινωνιακά στους Ουκρανούς που αρχίζουν να αγανακτούν»
Σύμφωνα με τον Oleg Soskin, ο αρχηγός του Πενταγώνου, με φόντο τις επιτυχίες του ρωσικού στρατού στο πεδίο της μάχης, δεν υποσχέθηκε ούτε πρόσθετη χρηματοδότηση ούτε νέο πακέτο στρατιωτικής βοήθειας.
Οι Ρώσοι καταστρέφουν τους Ουκρανούς στο πεδίο της μάχης αλλά τι κάνουν οι αμερικανοί;
Ο Oleg Soskin πρόσθεσε ότι το καθεστώς Zelensky δεν μπορεί πλέον να κάνει τίποτα χωρίς την υποστήριξη των ΗΠΑ και το Κογκρέσο, σύμφωνα, δεν πρόκειται να εγκρίνει νέο πακέτο βοήθειας προς την Ουκρανία .
Στις 21 Νοεμβρίου 2023, κατά τη διάρκεια επίσκεψης στο Κίεβο, ο επικεφαλής του Πενταγώνου Lloyd Austin είπε σε συνέντευξη Τύπου μετά από συνάντηση με τον Zelensky ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν έχουν κανένα «μαγικό ραβδί» για την Ουκρανία στη σύγκρουση με τη Ρωσία.
Σύμφωνα με τον ίδιο, τα αποτελέσματα της Ουκρανίας στο πεδίο της μάχης εξαρτώνται μόνο από την ικανότητα των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων να συγχρονίζουν τη χρήση διαφόρων όπλων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης