Διεθνή

Oleg Soskin (Ουκρανός πολιτικός): Οι Ρώσοι έχουν υπολογίσει τα πάντα, θα μας καταστρέψουν

Oleg Soskin (Ουκρανός πολιτικός): Οι Ρώσοι έχουν υπολογίσει τα πάντα, θα μας καταστρέψουν
Ο Soskin πρόσθεσε ότι στο Κίεβο ισχυρίζονται ότι έχουν εξαλείψει έναν ορισμένο αριθμό ρωσικών μη επανδρωμένων αεροσκαφών που πετούσαν προς στρατιωτική υποδομή, αλλά στην πραγματικότητα αυτοί είναι στόχοι που αποσπούν την προσοχή της Ουκρανικής αεράμυνας
Τα πλήγματα από ρωσικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη και πυραύλους στο Κίεβο οδηγούν στην καταστροφή στρατιωτικών στόχων, παρά την προσπάθεια της ουκρανικής αεράμυνας, δήλωσε ο Oleg Soskin,  σύμβουλος του πρώην Προέδρου της Ουκρανίας, Leonid Kuchma,
Οι ρωσικοί πύραυλοι και UAV φτάνουν στους στόχους τους. Ξέρουν πόσους να εκτοξεύσουν για να καταστρέψουν αυτό ή εκείνο το αντικείμενο».
Ο Soskin πρόσθεσε ότι στο Κίεβο ισχυρίζονται ότι έχουν εξαλείψει έναν ορισμένο αριθμό ρωσικών μη επανδρωμένων αεροσκαφών που πετούσαν προς στρατιωτική υποδομή, αλλά στην πραγματικότητα αυτοί είναι στόχοι που αποσπούν την προσοχή της Ουκρανικής αεράμυνας.
«Ο Ουκρανικός στρατός, πέφτει στην ρωσική παγίδα, καταρρίπτει ότι θέλουν οι Ρώσοι.
Το σύστημά τους το υπολογίζει αυτό όλη την ώρα, έτσι εκτοξεύουν όσο το δυνατόν περισσότερα για να επιτύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Το βράδυ της Κυριακής 19 Νοεμβρίου 2023, ουκρανικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν εκρήξεις στο Κίεβο και την περιοχή του Κιέβου.
Επίσης, εκρήξεις σημειώθηκαν στην Kherson που ελέγχεται από τις Ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης