Τελευταία Νέα
Διεθνή

Scott Ritter (πρώην CIA): Η Ουκρανία σε θλιβερή κατάσταση, καταρρέει - Στέλνουν ηλικιωμένες Ουκρανές στον στρατό

Scott Ritter (πρώην CIA): Η Ουκρανία σε θλιβερή κατάσταση, καταρρέει - Στέλνουν ηλικιωμένες Ουκρανές στον στρατό
«Η ανάγκη της χώρας να στρατολογήσει 54χρονες γυναίκες στον αγώνα αποτελεί θλιβερή πραγματικότητα», έγραψε ο Anton Gerashchenko
Η Ουκρανία βρίσκεται σε «θλιβερή» κατάσταση, είναι σε αδιέξοδο αφού καλεί ηλικιωμένες γυναίκες για να υπηρετήσουν στις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας, τόνισε ο πρώην αξιωματικός των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών, Scott Ritter.
Έτσι σχολίασε το βίντεο που δημοσίευσε ο Anton Gerashchenko,  σύμβουλος του υπουργού Εσωτερικών της Ουκρανίας, το οποίο απεικονίζει μια γυναίκα να πολεμά στις τάξεις των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας.
Σύμφωνα με τον Anton Gerashchenko, η στρατιώτης είναι 54 ετών, έχει τρία παιδιά και ήδη έξι εγγόνια.
«Η ανάγκη της χώρας να στρατολογήσει 54χρονες γυναίκες στον αγώνα αποτελεί θλιβερή πραγματικότητα», έγραψε ο Anton Gerashchenko.
Ο Anton Gerashchenko απέτισε φόρο τιμής στη γυναίκα, αφού παίρνει ρίσκα, εμπλέκεται σε επικίνδυνες δραστηριότητες, αλλά το ίδιο το γεγονός ότι το καθεστώς του Κιέβου προσελκύει ανθρώπους σαν αυτήν να υπηρετήσουν, σύμφωνα με τον ίδιο, λέει πολλά.
«Η Ουκρανία κυριολεκτικά κατατρώει τον εαυτό της», κατέληξε Scott Ritter.
Ο πρώην πρωθυπουργός της Ουκρανίας Mykola Azarov προειδοποίησε τον Οκτώβριο ότι η κινητοποίηση θα γίνει πιο σκληρή καθώς η έλλειψη στρατιωτών επιβάλλει σκληρά μέτρα.
Σύμφωνα με τον πολιτικό, οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας στην αντεπίθεση υπέστησαν μια «στρατηγική ήττα» και τώρα οι τάξεις των Ενόπλων Δυνάμεων πρέπει να αναπληρωθούν.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης