Τελευταία Νέα
Διεθνή

Παράδοξα αισιόδοξος ο Biden: Οι συγκρούσεις σε Ουκρανία και Γάζα θα οδηγήσουν τελικά σε πρόοδο

Παράδοξα αισιόδοξος ο Biden: Οι συγκρούσεις σε Ουκρανία και Γάζα θα οδηγήσουν τελικά σε πρόοδο
«Κάθε βήμα που κάνουμε προς αυτό το μέλλον είναι πρόοδος που κάνει τον κόσμο ασφαλέστερο και τις Ηνωμένες Πολιτείες πιο ασφαλείς» επισημαίνει ο Αμερικανός πρόεδρος
Οι συγκρούσεις στην Ουκρανία και τη Μέση Ανατολή θα οδηγήσουν τελικά σε πρόοδο ισχυρίζεται ο παράδοξα αισιόδοξα Αμερικανός πρόεδρος Joe Biden.
«Σε μια εποχή που υπάρχει τόση βία και βάσανα στην Ουκρανία, το Ισραήλ, τη Γάζα και πολλά άλλα μέρη, μπορεί να είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι οτιδήποτε άλλο είναι δυνατό.
Αλλά δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε τα μαθήματα του χρόνου και της ιστορίας μας: από τη μεγάλη τραγωδία και τα σοκ μπορεί να έρθει περισσότερη ελπίδα, περισσότερη ελευθερία, λιγότερη οργή, μικρότερη δυσαρέσκεια και πόλεμος», σημειώνει ο Biden σε ένα άρθρο γνώμης για την Washington Post.
Όπως είπε ο Biden, οι HΠΑ πρέπει να παραμείνουν αποφασισμένες να επιτύχουν αυτούς τους στόχους.
«Αυτή είναι η στρατηγική που θα συνεχίσει να ακολουθεί η κυβέρνησή μου στη Μέση Ανατολή, στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο.
Κάθε βήμα που κάνουμε προς αυτό το μέλλον είναι πρόοδος που κάνει τον κόσμο ασφαλέστερο και τις Ηνωμένες Πολιτείες πιο ασφαλείς», πρόσθεσε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης