Τελευταία Νέα
Διεθνή

Vallely (στρατηγός ΗΠΑ): Επιδεινώνεται δραματικά η κατάσταση για τους Ουκρανούς στο πεδίο της μάχης – Μένουν άλλες 60 μέρες

Vallely (στρατηγός ΗΠΑ): Επιδεινώνεται δραματικά η κατάσταση για τους Ουκρανούς στο πεδίο της μάχης – Μένουν άλλες 60 μέρες
Οι επόμενες 60 ημέρες θα είναι κρίσιμες για την Ουκρανία, σημειώνει ο Αμερικανός στρατηγός
Σχετικά Άρθρα
Αρκετές ευρωπαϊκές δυνάμεις στρέφουν την προσοχή τους από την Ουκρανία προς το Ισραήλ και τη Λωρίδα της Γάζας, επισημαίνει ο Paul E. Vallely, απόστρατος στρατηγός του αμερικανικού στρατού και πρόεδρος του Ιδρύματος Stand Up America US.
Παρατηρεί ότι ένας από τους σημαντικότερους παίκτες της Ευρώπης, η Γερμανία, «υστερεί στην υποστήριξη της Ουκρανίας σε μεγάλο βαθμό», παρόλο που το Βερολίνο υποσχέθηκε πρόσφατα να «διπλασιάσει αυτή την υποστήριξη στα 8,5 δισεκατομμύρια δολάρια το 2024 και να προσφέρει επίσης κρίσιμη αεροπορική άμυνα. συστήματα στον Zelensky.
«Έτσι αυτό που λένε και αυτό που κάνουν μπορεί να είναι δύο διαφορετικά πράγματα», υποστηρίζει ο Vallely.

Επιδεινώνεται η κατάσταση για την Ουκρανία

Έχοντας εκφράσει τις αμφιβολίες του για την ικανότητα των ΗΠΑ και της Ευρώπης να εκπληρώσουν τις πιο πρόσφατες υποσχέσεις τους, ο Vallely εκτιμά επίσης ότι η κατάσταση στο πεδίο της μάχης μπορεί σύντομα να επιδεινωθεί για το Κίεβο καθώς «ο χειμώνας προχωρά και οι ρωσικές επιθετικές επιχειρήσεις προχωρούν».
«Ο Zelensky συνεχίζει να λέει ότι κερδίζει, και μερικοί από τον δυτικό Τύπο λένε ότι η Ουκρανία κερδίζει, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι έτσι.
Οι επόμενες 60 ημέρες θα είναι κρίσιμες για την Ουκρανία, όσον αφορά εμένα», σημείωσε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης