Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ξαφνικά σοβαρή ένταση στις σχέσεις της Τσεχίας με τη Ρωσία που προειδοποιεί με εξοντωτικά αντίποινα για τις κυρώσεις

Ξαφνικά σοβαρή ένταση στις σχέσεις της Τσεχίας με τη Ρωσία που προειδοποιεί με εξοντωτικά αντίποινα για τις κυρώσεις
Στις 15 Νοεμβρίου, η Τσεχική Δημοκρατία επέβαλε κυρώσεις κατά της Ομοσπονδιακής Κρατικής Ενιαίας «Επιχείρησης Περιουσίας στο Εξωτερικό» της Ρωσίας (Goszagransobstvennost)
Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών προειδοποίησε τον επιτετραμμένο της Τσεχίας Jiri Cistecky για αυστηρά μέτρα της Μόσχας κατά περιουσιακών στοιχείων της Πράγας, μετά τις κυρώσεις της χώρας αυτής σε μια ρωσική κρατική εταιρεία, ανέφερε το υπουργείο σε ανακοίνωσή του.
Στις 15 Νοεμβρίου, η Τσεχική Δημοκρατία επέβαλε κυρώσεις κατά της Ομοσπονδιακής Κρατικής Ενιαίας «Επιχείρησης Περιουσίας στο Εξωτερικό» της Ρωσίας (Goszagransobstvennost).
Η εταιρεία, που έχει ενσωματωθεί στη Διοίκηση του Ρώσου Προέδρου, διαχειρίζεται πολυάριθμα ακίνητα ιδιοκτησίας της Ρωσίας στην Τσεχική Δημοκρατία, τα οποία έχουν παγώσει ως αποτέλεσμα των κυρώσεων.
«Τονίστηκε ότι η Ρωσία θα χρησιμοποιήσει όλα τα διαθέσιμα μέσα, συμπεριλαμβανομένων των αντιποίνων κατά των περιουσιακών στοιχείων της Τσεχίας στη ρωσική επικράτεια, για να προστατεύσει τα νόμιμα συμφέροντά της», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης