Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σπασμωδικές κινήσεις Zelensky: Επέβαλε κυρώσεις (!) σε 108 αξιωματούχους και 37 φορείς από τη Ρωσία

Σπασμωδικές κινήσεις Zelensky: Επέβαλε κυρώσεις (!) σε 108 αξιωματούχους και 37 φορείς από τη Ρωσία
Τρεις λίστες περιέχουν τα ονόματα 108 ατόμων και 37 οντοτήτων, τα περισσότερα από τα οποία είναι διάφορα φιλανθρωπικά ιδρύματα
Σχετικά Άρθρα
Ο Ουκρανός πρόεδρος Volodymyr Zelensky υπέγραψε δύο εκτελεστικά διατάγματα που θεσπίζουν αποφάσεις του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας και Άμυνας σχετικά με τις επόμενες κυρώσεις σε Ρώσους πολίτες και οντότητες.
Τρεις λίστες περιέχουν τα ονόματα 108 ατόμων και 37 οντοτήτων, τα περισσότερα από τα οποία είναι διάφορα φιλανθρωπικά ιδρύματα.
Μεταξύ των ατόμων είναι ο Leonid Pasechnik, επικεφαλής της Λαϊκής Δημοκρατίας του Lugansk o Sergey Aksyonov, επικεφαλής της Κριμαίας, o πρώην πρωθυπουργός της Ουκρανίας Nikolay Azarov και ο υπουργός Εξωτερικών του ενωσιακού κράτους της Ρωσίας και της Λευκορωσίας Dmitry Mezentsev.
Τα περισσότερα από τα άτομα που περιλαμβάνονται στη μαύρη λίστα υπήρχαν και στους προηγούμενους καταλόγους κυρώσεων της Ουκρανίας.
Οι κυρώσεις 5 ή 10 ετών περιλαμβάνουν κατάσχεση και δέσμευση περιουσιακών στοιχείων, απαγόρευση συμμετοχής σε ιδιωτικοποιήσεις στην Ουκρανία και απόσυρση περιουσιακών στοιχείων από τη χώρα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης