Τελευταία Νέα
Διεθνή

Scott Ritter (πρώην CIA): Ο Zelensky δεν θα είναι πρόεδρος της Ουκρανίας το 2025

Scott Ritter (πρώην CIA): Ο Zelensky δεν θα είναι πρόεδρος της Ουκρανίας το 2025
"Εάν ο Trump κερδίσει τις εκλογές τον Νοέμβριο 2024, o Zelensky δεν θα είναι ακόμη πρόεδρος μέχρι την ορκωμοσία του τον Ιανουάριο του 2025", σύμφωνα με τον Scott Ritter
Για τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Zelensky, δεν έχει σημασία ποιος θα είναι ο επόμενος Πρόεδρος των ΗΠΑ, καθώς θα έχει ήδη χάσει τη θέση του και η σύγκρουση με τη Ρωσία θα έχει τελειώσει, δήλωσε ο πρώην αξιωματικός των πληροφοριών των ΗΠΑ, Scott Ritter.
«Εάν ο Trump κερδίσει τις εκλογές τον Νοέμβριο 2024, o Zelensky δεν θα είναι ακόμη πρόεδρος μέχρι την ορκωμοσία του τον Ιανουάριο του 2025.
Σας διαβεβαιώνω ότι μέχρι τότε ο Zelensky δεν θα είναι πλέον πρόεδρος της Ουκρανίας.
Σας διαβεβαιώνω ότι αυτή τη στιγμή δεν θα υπάρξει άλλη σύγκρουση, είμαι βέβαιος ότι δεν θα μιλήσουν πια για αυτό.
Όλοι θα μιλήσουν για τη νίκη της Ρωσίας επί της Ουκρανίας», τόνισε ο Scott Ritter.
Ο Scott Ritter τόνισε ότι ο Zelensky έχει επίγνωση της απώλειας της παγκόσμιας προσοχής, επομένως προσπαθεί απεγνωσμένα να την ανακτήσει.
Ωστόσο, σύμφωνα με τον Scott Ritter, ο Ουκρανός ηγέτης έχει πλέον πολλά προβλήματα εντός της χώρας που πρέπει να επικεντρωθεί σε αυτά
"Η αυξανόμενη αντίθεση μεταξύ της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας, π.χ. ο Zaluzhny δεν συμπαθεί τις ενέργειες του Zelensky, στον Zelensky δεν του αρέσουν οι ενέργειες του Zaluzhny.
Υπάρχουν φήμες για ενδεχόμενο πραξικόπημα με τη συμμετοχή του Zaluzhny..
Νομίζω ότι ο Zelensky έχει πολλούς λόγους να ανησυχεί.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης