Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσία: Η Δύση δεν τολμά να επικρίνει τον δικτάτορα Zelensky, γιατί ανήκει στην μισθοδοσία της

Ρωσία: Η Δύση δεν τολμά να επικρίνει τον δικτάτορα Zelensky, γιατί ανήκει στην μισθοδοσία της
«Ο Zelensky και το καθεστώς του ανήκουν πλήρως στη μισθοδοσία της Δύσης και ο Ουκρανός πρόεδρος δεν μπορεί να κάνει ένα βήμα χωρίς τις κατευθύνσεις της», δήλωσε ο μόνιμος αντιπρόσωπος της Ρωσίας στον ΟΗΕ
Σχετικά Άρθρα
Οι δυτικές χώρες φοβούνται να επικρίνουν τον πρόεδρο της Ουκρανίας Volodymyr Zelensky, καθώς μπορεί να υπάρξουν ερωτήσεις σχετικά με την αποστολή όπλων, δήλωσε ο μόνιμος αντιπρόσωπος της Ρωσίας στα Ηνωμένα Έθνη Vasily Nebenzya σε συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ που συγκάλεσε η Μόσχα λόγω της δίωξης των Ορθοδόξων στην Ουκρανία.
«Η Ρωσία έχει ήδη επικεντρώσει επανειλημμένα την προσοχή του Συμβουλίου στην εκστρατεία του Κιέβου για την εξόντωση της κανονικής Ορθοδοξίας στην Ουκρανία.
Ωστόσο, τα δυτικά μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας κλείνουν τα μάτια σε αυτήν την κατάσταση.
Δεν μπορούν να επικρίνουν τον Zelensky διαφορετικά μπορεί να προκύψει ένα ερώτημα σε ποιους ακριβώς στέλνουν όπλα και για ποιους σκοπούς», είπε ο Nebenzya.
«Ο Zelensky και το καθεστώς του ανήκουν πλήρως στη μισθοδοσία της Δύσης και ο Ουκρανός πρόεδρος δεν μπορεί να κάνει ένα βήμα χωρίς τις κατευθύνσεις της.
Είναι απίθανο κάποιος από τους ομολόγους μας να τολμήσει να κατηγορήσει τον Ουκρανό δικτάτορα τώρα.
Ευτυχώς, λογικές φωνές εξακολουθούν να ακούγονται στον κόσμο», πρόσθεσε ο Nebenzya.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης