Τελευταία Νέα
Διεθνή

Συναγερμός στη Βρετανία: Εκκενώνεται σχολείο στο Λονδίνο λόγω απειλής για βόμβα

Συναγερμός στη Βρετανία: Εκκενώνεται σχολείο στο Λονδίνο λόγω απειλής για βόμβα
Η αστυνομία συμβούλεψε το προσωπικό και τους μαθητές να εγκαταλείψουν το κτίριο καθώς αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο και πραγματοποίησαν έρευνα στους χώρους
Ένα σχολείο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο νότιο Λονδίνο εκκενώθηκε μετά από απειλή για βόμβα.
Σύμφωνα με την Daily Mail η διεύθυνση του γυμνασίου Oaks Park στο Carshalton κάλεσε την αστυνομία αμέσως μετά τη λήψη της απειλής σήμερα το πρωί.
Η αστυνομία συμβούλεψε το προσωπικό και τους μαθητές να εγκαταλείψουν το κτίριο καθώς αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο και πραγματοποίησαν έρευνα στους χώρους.
Το Oaks Park High School είναι ένα μεικτό σχολείο για μαθητές ηλικίας 11 έως 19 ετών. Ο ιστότοπος του σχολείου αναφέρει: «Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τους νέους να αναπτύξουν τις δεξιότητες, τις γνώσεις και τα προσόντα που χρειάζονται για να γίνουν ενήλικες για τους οποίους μπορούμε να είμαστε περήφανοι. «Το προσωπικό μας είναι πλήρως αφοσιωμένο στην ευημερία, τις επιδόσεις και την πρόοδο των μαθητών σε όλους τους τομείς».
Υπενθυμίζεται ότι στις 10 Νοεμβρίου συναγερμός σήμανε στο σχολείο Roi Baudouin στο Schaerbeek και στο πάρκο Λεοπόλντ πίσω από το ευρωκοινοβούλιο, στις Βρυξέλλες. «Τα παιδιά μεταφέρθηκαν στο πάρκινγκ απέναντι» σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ενώ οι γονείς έλαβαν ένα email από το εκπαιδευτικό ίδρυμα που επιβεβαίωσε την απειλή για βόμβα.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης