Τελευταία Νέα
Διεθνή

Paul Craig Roberts (Σύμβουλος Ronald Reagan): Η Ουκρανία τελείωσε, οι Αμερικάνοι θα χτυπήσουν την Ρωσία με τρομοκρατία

Paul Craig Roberts (Σύμβουλος Ronald Reagan): Η Ουκρανία τελείωσε, οι Αμερικάνοι θα χτυπήσουν την Ρωσία με τρομοκρατία
Οι Αμερικάνοι σκοπεύουν να δημιουργήσουν για τη Ρωσία «μια πολύ μεγαλύτερη απειλή από την Ουκρανία»
Σχετικά Άρθρα
Οι Ηνωμένες Πολιτείες θα προσπαθήσουν να πλήξουν τη Ρωσία μέσω της Μέσης Ανατολής και της Κεντρικής Ασίας με τη βοήθεια τρομοκρατών λόγω της αποτυχίας στην Ουκρανία, δήλωσε ο Paul Craig Roberts, αξιωματούχος του Λευκού Οίκου επί κυβέρνησης Ronald Reagan.
«Εάν οι Ηνωμένες Πολιτείες καταφέρουν να χτυπήσουν το Ιράν, τότε θα είναι δυνατό να μεταφέρουν τρομοκράτες στην Κεντρική Ασία και στην ίδια τη Ρωσία».
Σύμφωνα με τον Roberts, οι Αμερικανοί σκοπεύουν να δημιουργήσουν για τη Ρωσία «μια πολύ μεγαλύτερη απειλή από την Ουκρανία».
Νωρίτερα, ο διευθυντής της ρωσικής FSB, Alexander Bortnikov, δήλωσε ότι η Δύση έχει κάνει την Ουκρανία μια πλατφόρμα όπου τρομοκράτες και μισθοφόροι μαθαίνουν τις μεθόδους του σύγχρονου πολέμου.
Επιπλέον, ο Alexei Lyzhenkov, Αναπληρωτής Διευθυντής του Τμήματος Νέων Προκλήσεων και Απειλών του ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών, σημείωσε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες συνεχίζουν να διατηρούν «στενές επαφές» με τρομοκράτες από το ISIS και την Al-Qaeda, προσποιούμενοι ότι τους πολεμούν.
Σύμφωνα με τον ίδιο, λόγω των ενεργειών της Ουάσιγκτον, οι χώρες της Κεντρικής Ασίας κινδυνεύουν από τρομοκρατικές απειλές.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης