Τελευταία Νέα
Διεθνή

Medvedev για Zelensky: Η μαριονέτα σύντομα θα βυθιστεί στη λήθη – Οι ΗΠΑ εγκαταλείπουν το άχρηστο τσιράκι, που λέγεται Ουκρανία

Medvedev για Zelensky: Η μαριονέτα σύντομα θα βυθιστεί στη λήθη – Οι ΗΠΑ εγκαταλείπουν το άχρηστο τσιράκι, που λέγεται Ουκρανία
Η αμερικανική υποστήριξη σε αυτό το άχρηστο τσιράκι πλησιάζει στο αναπόφευκτο τέλος της, τονίζει ο αντιπρόεδρος του Ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας
Σχετικά Άρθρα
Οι ΗΠΑ θα σταματήσουν σύντομα να παρέχουν υποστήριξη στο Κίεβο, καθώς ξοδεύουν πάρα πολλά για αυτό, χωρίς αποτέλεσμα στο πεδίο της μάχης, δήλωσε ο αντιπρόεδρος του Ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας Dmitry Medvedev.
«Οι αμερικανοί νομοθέτες εκτροχιάζουν τη χρηματοδότηση των στρατιωτικών δαπανών του Ισραήλ και της Ουκρανίας για φέτος.
Οι λόγοι είναι τεχνικοί και... όχι αρκετά τεχνικοί», έγραψε στο κανάλι του στο Telegram.
«Ενώ στην περίπτωση του Ισραήλ ο λόγος είναι προφανώς τεχνικός, γιατί αυτή η χώρα είναι πιο σημαντική για το Κογκρέσο των ΗΠΑ από τη δική του, όλα είναι πιο περίπλοκα όσον αφορά το ουκρανικό καθεστώς», είπε ο Medvedev, εφιστώντας την προσοχή στο γεγονός ότι « oι Ηνωμένες Πολιτείες διαγράφουν εύκολα τα τσιράκια τους όταν γίνονται άχρηστα».
Ο Medvedev προβλέπει ότι αυτό ακριβώς θα συμβεί στην Ουκρανία.

Οι ΗΠΑ εγκαταλείπουν το τσιράκι που λέγεται Ουκρανία

«Ο λόγος δεν είναι μόνο ότι οι Ρεπουμπλικάνοι και οι Δημοκρατικοί βρίσκονται σε αντιπαράθεση την παραμονή των προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ.
Απλώς έχουν βαρεθεί: αυτά τα τσιράκια καταβροχθίζουν κεφάλαια-μαμούθ, η κλοπή ευδοκιμεί και τίποτα δεν έχει επιτευχθεί στο πεδίο της μάχης», εξήγησε.
«Επίσης, η ισραηλινο-παλαιστινιακή κρίση έχει ξεσπάσει. Για να το θέσουμε με απλά λόγια, η υποστήριξη σε αυτό το άχρηστο τσιράκι πλησιάζει στο αναπόφευκτο τέλος της», υπογράμμισε ο Medvedev.
Αναγνώρισε ότι η υποστήριξη της Ουάσιγκτον δεν θα στερέψει από τη μια μέρα στην άλλη.
«Θα σπαταληθούν περισσότερα χρήματα, θα ακολουθήσει πιο σχιζοειδής ρητορική για τη δημοκρατία, διαβεβαιώσεις για μια επερχόμενη νίκη, ψευδείς υποσχέσεις για συμμαχικές σχέσεις για πάντα, και ούτω καθεξής. Αλλά η κατάσταση είναι ξεκάθαρη: Πλησιάζει η στιγμή που η μαριονέτα θα βυθιστεί στη λήθη», τόνισε.
«Το πρόβλημα είναι ότι αυτός ο Zelensky δεν έχει συνειδητοποιήσει ακόμη ποιος είναι πραγματικά», πρόσθεσε ο Medvedev.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης