Τελευταία Νέα
Διεθνή

Οι Ρώσοι βομβάρδισαν και κατέστρεψαν τρεις θέσεις διοίκησης της 67ης μηχανοκίνητης ταξιαρχίας των Ουκρανών στο Donetsk

Οι Ρώσοι βομβάρδισαν και κατέστρεψαν τρεις θέσεις διοίκησης της 67ης μηχανοκίνητης ταξιαρχίας των Ουκρανών στο Donetsk
Σημαντικό πλήγμα για τους Ουκρανούς στο Donetsk
Σχετικά Άρθρα
Οι ρωσικές δυνάμεις κατέστρεψαν τρεις ουκρανικές θέσεις διοίκησης στη Λαϊκή Δημοκρατία του Donetsk (DPR) την περασμένη ημέρα στην ειδική στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία, ανέφερε την Τετάρτη (15/11/2023) το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.
«Ένας σταθμός ραντάρ ενός πυραυλικού συστήματος εδάφους-αέρος S300 και τρεις θέσεις διοίκησης της 67ης μηχανοκίνητης ταξιαρχίας του ουκρανικού στρατού και της 31ης ταξιαρχίας ειδικών επιχειρήσεων και του 50ου συντάγματος της Εθνικής Φρουράς καταστράφηκαν κοντά στον οικισμό Serebryanka στη Λαϊκή Δημοκρατία του Donetsk», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο.

Οι ρωσικές δυνάμεις απέκρουσαν δύο ουκρανικές επιθέσεις στην περιοχή Kupyansk

Οι ρωσικές δυνάμεις απέκρουσαν δύο επιθέσεις του ουκρανικού στρατού και κατέστρεψαν μια αποθήκη πυρομαχικών στην περιοχή Kupyansk την περασμένη ημέρα, ανέφερε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.
«Στην κατεύθυνση Kupyansk, μονάδες της δυτικής ομάδας μάχης διεξήγαγαν επιχειρήσεις με την υποστήριξη πυρών αεροσκαφών και πυροβολικού και απέκρουσαν δύο επιθέσεις από ομάδες επίθεσης της 57ης μηχανοκίνητης ταξιαρχίας του ουκρανικού στρατού κοντά στον οικισμό Sinkovka στην περιοχή Kharkiv.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης