Τελευταία Νέα
Διεθνή

Πηγή του Ισραήλ στο ABC: Σημαντική πρόοδος στις διαπραγματεύσεις για τους ομήρους - «Σημαντική εξέλιξη» σε 2 με 3 μέρες

Πηγή του Ισραήλ στο ABC: Σημαντική πρόοδος στις διαπραγματεύσεις για τους ομήρους - «Σημαντική εξέλιξη» σε 2 με 3 μέρες
Το αμερικανικό δίκτυο, επικαλούμενο την ανώτερη ανώνυμη πολιτική πηγή, ανέφερε ότι έχει σημειωθεί σημαντική πρόοδος στις διαπραγματεύσεις
Ισραηλινή πηγή ισχυρίστηκε στο ΑBC ότι μία «σημαντική εξέλιξη», για την απελευθέρωση των ομήρων που κρατούνται από την παλαιστινιακή Hamas, θα μπορούσε να σημειωθεί εντός των επόμενων 48 ή 72 ωρών.
Επιπλέον, το αμερικανικό δίκτυο, επικαλούμενο την ανώτερη ανώνυμη πολιτική πηγή, ανέφερε ότι έχει σημειωθεί σημαντική πρόοδος στις διαπραγματεύσεις.
Το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ επρόκειτο να συνεδριάσει απόψε για να συζητήσει λεπτομέρειες μιας πιθανής συμφωνίας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ABC News
Πάντως η Hamas είχε κατηγορήσει το Ισραήλ ότι άλλαξε τους όρους των πιθανών συμφωνιών που σχετίζονται με τους αιχμαλώτους, δημιουργώντας καθυστερήσεις.
Το Ισραήλ αρνήθηκε τους σχετικούς ισχυρισμούς της παλαιστινιακής οργάνωσης.
Μόνο τέσσερις αιχμάλωτοι έχουν απελευθερωθεί μέχρι στιγμής από τους σχεδόν 240 που έχει πει το Ισραήλ ότι οδηγήθηκαν στη Λωρίδα της Γάζας.
Καμία απελευθέρωση δεν έχει σημειωθεί από τότε που το Ισραήλ ξεκίνησε τις μεγάλες χερσαίες επιχειρήσεις του στον θύλακα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης