Τελευταία Νέα
Διεθνή

Άνδρας συνελήφθη ως ύποπτος για ανθρωποκτονία μετά τον θάνατο παίκτη του χόκεϊ επί πάγου στη Βρετανία

Άνδρας συνελήφθη ως ύποπτος για ανθρωποκτονία μετά τον θάνατο παίκτη του χόκεϊ επί πάγου στη Βρετανία
Ο 29χρονος υπέστη θανάσιμο τραυματισμό όταν κόπηκε ο λαιμός του από τη λεπίδα του παγοπέδιλου αντιπάλου κατά τη διάρκεια του αγώνα με τους Στίλερς στο Σέφιλντ της βόρειας Αγγλίας
Ένας άνδρας συνελήφθη ως ύποπτος για ανθρωποκτονία, μετά το θάνατο του παίκτη του χόκεϊ επί πάγου των Νότιγχαμ Πάνθερς, Άνταμ Τζόνσον, ο οποίος πέθανε μετά από σοβαρούς τραυματισμούς κατά τη διάρκεια ενός αγώνα τον περασμένο μήνα, όπως ανακοίνωσε η βρετανική αστυνομία, γνωστοποιώντας παράλληλα ότι ο κατηγορούμενος, το όνομα του οποίου δεν έγινε γνωστό, παρέμεινε υπό κράτηση.
Ο 29χρονος υπέστη θανάσιμο τραυματισμό όταν κόπηκε ο λαιμός του από τη λεπίδα του παγοπέδιλου αντιπάλου κατά τη διάρκεια του αγώνα με τους Στίλερς στο Σέφιλντ της βόρειας Αγγλίας.
Ο Αμερικανός, ο οποίος αποκτήθηκε από την ομάδα τον Αύγουστο, έχοντας προηγουμένος θητεύσει σε Γερμανία και Σουηδία, καθώς και στο NHL των ΗΠΑ, διακομίστηκε άμεσα σε νοσοκομείο όπου και άφησε την τελευταία του πνοή.
«Η έρευνά μας ξεκίνησε αμέσως μετά από αυτήν την τραγωδία και έκτοτε διεξάγουμε εκτενείς έρευνες για να συγκεντρώσουμε τα γεγονότα που οδήγησαν στην απώλεια του Άνταμ σε αυτές τις πρωτόγνωρες συνθήκες», δήλωσε ο επικεφαλής ντετέκτιβ Μπεκς Χόρσφολ, ο οποίος πρόσθεσε: «Ο θάνατος του Άνταμ έχει προκαλέσει σοκ σε πολλές κοινότητες, από τους ντόπιους εδώ στο Σέφιλντ μέχρι τους οπαδούς του χόκεϊ επί πάγου σε όλο τον κόσμο».
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ιατροδικαστής που επιβλέπει την ανάκριση ζήτησε να γίνουν υποχρεωτικά τα προστατευτικά λαιμού μετά τον θάνατο του 29χρονου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης