Τελευταία Νέα
Διεθνή

Στέλεχος της Hamas στον Λίβανο: Η μάχη είναι ακόμα στην αρχή, έρχεται κάτι πολύ μεγαλύτερο

Στέλεχος της Hamas στον Λίβανο: Η μάχη είναι ακόμα στην αρχή, έρχεται κάτι πολύ μεγαλύτερο
Ο Osama Hamdan, δήλωσε ότι παρά τις ενέργειες του Ισραηλινού Στρατού, η οργάνωση σκοπεύει να συνεχίσει να επιτίθεται στο Ισραήλ
Ένα ανώτερο στέλεχος της οργάνωσης της Hamas στον Λίβανο, ο Osama Hamdan, δήλωσε ότι παρά τις ενέργειες του Ισραηλινού Στρατού, η οργάνωση σκοπεύει να συνεχίσει να επιτίθεται στο Ισραήλ.
«Λέμε στην κατοχή ότι η μάχη είναι ακόμα στην αρχή», δήλωσε ο Hamdan σε συνέντευξη Τύπου συμπληρώνοντας με νόημα πως «αυτό που έρχεται είναι μεγαλύτερο».
Στη δήλωσή του, ο Hamdan αναφέρθηκε στις μάχες γύρω από τα νοσοκομεία στη βόρεια Λωρίδα της Γάζας τις τελευταίες ημέρες, και συγκεκριμένα στον αναφερόμενο ομαδικό τάφο κοντά στο νοσοκομείο Al-Shifa για την ταφή ασθενών που πέθαναν στην περιοχή.
«Η ταφή 170 σορών σε ομαδικούς τάφους στην Αλ Σίφα είναι ντροπή για τη διεθνή κοινότητα», τόνισε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος της παλαιστινιακής οργάνωσης.
Σε σχέση με τη χθεσινή ανακοίνωση του εκπροσώπου του IDF ότι η Hamas κρατούσε ομήρους μέσα στο νοσοκομείο Rantisi, επίσης στην πόλη της Γάζας, ο Hamdan σημείωσε ότι πρόκειται για «ισχυρισμούς που αποκαλύπτουν την ψυχολογική κατάσταση ενός ηττημένου στρατού. Επαναλαμβάνουμε την έκκληση προς τον ΟΗΕ και τους διεθνείς οργανισμούς να έρθουν στη Λωρίδα της Γάζας για την προστασία των νοσοκομείων και των ιατρικών κέντρων».
Ο Hamdan αναφέρθηκε, επίσης, στην εκτεταμένη δολοφονία στη Λωρίδα της Γάζας και είπε ότι το Ισραήλ «σχεδιάζει μια νέα Νάκμπα, αλλά αυτή τη φορά θα μεταδοθεί ζωντανά. Ακόμη περιμένουμε την απόφαση της έκτακτης αραβικής συνόδου κορυφής να σπάσει τον αποκλεισμό και να παραδώσει βοήθεια».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης