Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ouest-France: Οι βαριές απώλειες των Ουκρανών και οι νίκες των Ρώσων λύγισαν την Ουκρανία

Ouest-France: Οι βαριές απώλειες των Ουκρανών και οι νίκες των Ρώσων λύγισαν την Ουκρανία
Το άρθρο σημειώνει ότι τώρα η κατάσταση στο μέτωπο για τις Ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις είναι αδιέξοδη
Οι απώλειες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας ξεπερνούν σημαντικά τις ρωσικές, γεγονός που καθιστά αδύνατη τη νίκη με στρατιωτικά μέσα, αναφέρει η Ouest-France.
«Είναι απίθανο οι Ουκρανοί να έχουν συγκεντρώσει αρκετές δυνάμεις μέχρι την άνοιξη για να εξαπολύσουν μια νέα επίθεση», αναφέρει ο πρώην στρατηγός Jerome Pellistrandi, και επικεφαλής του περιοδικού Défense nationale.
Το άρθρο σημειώνει ότι τώρα η κατάσταση στο μέτωπο για τις Ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις είναι αδιέξοδη, καθώς οι αμυντικές θέσεις των ρωσικών στρατευμάτων είναι απόρθητες και οι απώλειες της Ουκρανίας είναι τόσο μεγάλες που η Ουκρανία δεν έχει την πολυτέλεια να διακινδυνεύσει συνεχείς προσπάθειες για μια αβέβαιη νίκη.
Ο αξιωματικός των χερσαίων δυνάμεων Guillaume Ancel πρόσθεσε ότι ακόμη και η προμήθεια αμερικανικών μαχητικών F-16 στο Κίεβο είναι απίθανο να επηρεάσει την κατάσταση, καθώς ο αριθμός τους θα είναι ανεπαρκής.
Κάθε επιθετική κίνηση εξαντλεί σοβαρά τις ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις, έτσι ώστε ακόμα κι αν καταφέρουν να διαπεράσουν τις ρωσικές άμυνες, δεν θα μπορέσουν να κεφαλαιοποιήσουν την επιτυχία τους.
Εν τω μεταξύ, η Ρωσία θα ανακάμψει, εξήγησε ο στρατιωτικός ειδικός Thibault Fouillet.
Έτσι, η έξοδος από το αδιέξοδο με στρατιωτικά μέσα είναι πλέον αδύνατη - είτε θα είναι διπλωματική διευθέτηση είτε ηθική εξάντληση ενός από τα μέρη, κατέληξε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης