Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΗΠΑ: Άνοιξαν πυρ οι πράκτορες που προστατεύουν την εγγονή του Biden - Προσπάθησαν να διαρρήξουν το όχημά τους

ΗΠΑ: Άνοιξαν πυρ οι πράκτορες που προστατεύουν την εγγονή του Biden - Προσπάθησαν να διαρρήξουν το όχημά τους
Ένας ομοσπονδιακός πράκτορας πυροβόλησε με υπηρεσιακό όπλο και εκτιμάται ότι δεν τραυματίστηκε κανείς
Οι πράκτορες της Μυστικής Υπηρεσίας που προστατεύουν την εγγονή του προέδρου Joe Biden, άνοιξαν πυρ αφού τρία άτομα προσπάθησαν να διαρρήξουν ένα μη σημαδεμένο όχημα της Μυστικής Υπηρεσίας στην Ουάσινγκτον, σύμφωνα με ανάρτηση στο X του δημοσιογράφου της Huffington Post, Yashar Ali.
Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό, κοντά στα μεσάνυχτα της Κυριακής (12/11) προς Δευτέρα (13/11), στη γειτονιά Georgetown της Ουάσινγκτον, οι πράκτορες της Μυστικής Υπηρεσίας συνάντησαν -πιθανώς- τρία άτομα να σπάνε το παράθυρο ενός σταθμευμένου και ακατοίκητου κυβερνητικού οχήματος.
Κατά τη διάρκεια αυτής της συνάντησης, ένας ομοσπονδιακός πράκτορας πυροβόλησε με υπηρεσιακό όπλο και εκτιμάται ότι δεν τραυματίστηκε κανείς.
Οι δράστες διέφυγαν αμέσως από το σημείο με ένα κόκκινο όχημα και εκδόθηκε περιφερειακό σήμα επιφυλακής προς τις υποστηρικτικές μονάδες.
Όπως επίσης έγινε γνωστό, δεν υπήρξε απειλή για κανέναν προστατευόμενο και το περιστατικό διερευνάται από το Μητροπολιτικό Αστυνομικό Τμήμα της Ουάσιγκτον και τη Μυστική Υπηρεσία των ΗΠΑ.



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης