Τελευταία Νέα
Διεθνή

Βρετανία: Καρατόμηση της ΥΠΕΣ μετά τις δηλώσεις - σοκ για τους άστεγους

Βρετανία: Καρατόμηση της ΥΠΕΣ μετά τις δηλώσεις - σοκ για τους άστεγους
Κυβερνητική πηγή δήλωσε ότι διεξάγεται ανασχηματισμός της ομάδας των κορυφαίων υπουργών του Sunak
Σχετικά Άρθρα

Στην καρατόμηση της υπουργού Εσωτερικών Suella Braverman προχώρησε ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Rishi Sunak, μετά τις σοκαριστικές δηλώσεις της για τους άστεγους, μετέδωσε σήμερα το BBC.
Ο επικεφαλής των πολιτικών συντακτών της ταμπλόιντ Sun δήλωσε πως την Braverman θα αντικαταστήσει ο υπουργός Εξωτερικών James Cleverley.

Οι δηλώσεις που οδήγησαν στην καρατόμηση

Οι άστεγοι που μένουν στον δρόμο έχουν «επιλέξει αυτόν τον τρόπο ζωής»: οι δηλώσεις αυτές της Βρετανίδας υπουργού Εσωτερικών Suella Braverman, προκάλεσαν πλήθος αντιδράσεων, την ώρα που αριθμός ρεκόρ Βρετανών, αντιμέτωπων με το αυξημένο κόστος ζωής, καταφεύγουν σε τράπεζες τροφίμων για να προμηθευτούν βασικά είδη διατροφής.
Σε ανάρτησή της στην πλατφόρμα Χ η  Suella Braverman δήλωσε ότι θέλει να εμποδίσει τους άστεγους να στήνουν τις σκηνές τους σε δημόσιους χώρους.
«Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε οι δρόμοι μας να καταλαμβάνονται από σειρές σκηνών στις οποίες ζουν άνθρωποι, πολλοί από τους οποίους προέρχονται από το εξωτερικό, που μένουν στον δρόμο έχοντας επιλέξει αυτόν τον τρόπο ζωής».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης