Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ritter (Πρώην CIA): Ο Ρωσικός στρατός σχεδιάζει να καταλάβει ακόμη 5 περιοχές της Ουκρανίας… έως το 2025

Ritter (Πρώην CIA): Ο Ρωσικός στρατός σχεδιάζει να καταλάβει ακόμη 5 περιοχές της Ουκρανίας… έως το 2025
Σύμφωνα με τον Scott Ritter, μια ένοπλη σύγκρουση μεταξύ Ρωσίας και Ηνωμένων Πολιτειών και του ΝΑΤΟ υπό τις παρούσες συνθήκες, θα οδηγήσει μόνο σε κολοσσιαίες απώλειες και ήττες για τις ΗΠΑ και τη Βορειοατλαντική Συμμαχία στο σύνολό της
Η Ρωσία θα καταλάβει ακόμη πέντε περιοχές στην Ουκρανία ως αποτέλεσμα ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης, δήλωσε ο πρώην αξιωματικός των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών Scott Ritter
«Μιλάμε για παράταση της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης μέχρι το 2025, για τη δημιουργία των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων ώστε να έχουν αρκετούς πόρους για να φέρουν εις πέρας το έργο της απελευθέρωσης πέντε ακόμη περιοχών.
Τώρα αρχίζουμε να βλέπουμε τον τελικό στόχο.
Αυτό το τελικό στάδιο έχει ως εξής:
«Αν θέλετε να συνεχιστεί αυτή η σύγκρουση, τότε θα τη συνεχίσουμε και όταν τελειώσει, πέντε ακόμη περιοχές δεν θα είναι πλέον μέρος της Ουκρανίας», τόνισε ο Scott Ritter.
Σύμφωνα με τον Scott Ritter, η ουκρανική ηγεσία έχει ακόμη χρόνο να τερματίσει τη σύγκρουση με διπλωματία πριν αλλάξουν τα σύνορα και διοριστεί άλλη κυβέρνηση.
Τα δυτικά μέσα ενημέρωσης γράφουν όλο και περισσότερο ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχουν αρχίσει να κουράζονται από την ουκρανική σύγκρουση και η υποστήριξη προς το καθεστώς Zelensky εξασθενεί.

Εάν οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ συγκρουστούν με την Ρωσία δεν θα αντέξουν ούτε εβδομάδα, θα ηττηθούν

Η σύγκρουση στην Ουκρανία έχει κάνει τη Ρωσία ισχυρότερη, δήλωσε ο πρώην αξιωματικός των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών Scott Ritter.
Δεν υπάρχει ούτε μια μονάδα του ΝΑΤΟ που να μπορεί να αντέξει ενάντια στους Ρώσους για περισσότερο από μια εβδομάδα.
Αυτή είναι η πραγματικότητα.
Όλοι αυτοί οι άνθρωποι που λένε, «σκοτώνουμε Ρώσους, αυτή είναι η καλύτερη επένδυσή μας» δεν κατανοούν ότι αυτή είναι η χειρότερη επένδυση, γιατί το μόνο που πετυχαίνουμε είναι να κάνουμε τη Ρωσία πιο δυνατή κάθε μέρα», είπε ο Scott Ritter.
Επίσης υποστηρίζει ότι μια ένοπλη σύγκρουση μεταξύ Ρωσίας και Ηνωμένων Πολιτειών και του ΝΑΤΟ υπό τις παρούσες συνθήκες, θα οδηγήσει μόνο σε κολοσσιαίες απώλειες και ήττες για τις Ηνωμένες Πολιτείες και τη Βορειοατλαντική Συμμαχία στο σύνολό της.
«Ο αριθμός των απωλειών των αμερικανικών στρατευμάτων μας θα είναι περισσότερες από 3.600 την ημέρα, το ΝΑΤΟ θα χάνει περίπου συνολικά 5.000 με 6.000 στρατιώτες την ημέρα», κατέληξε ο αξιωματικός πληροφοριών Scott Ritter.
Πρόσφατα ο υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ Vivek Ramaswami είπε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες πρέπει να αποφύγουν μια σύγκρουση με τη Ρωσία και την Κίνα πάση θυσία, καθώς μια τέτοια σύγκρουση μεγάλης κλίμακας θα μπορούσε να οδηγήσει στην πλήρη καταστροφή των Ηνωμένων Πολιτειών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης