Τελευταία Νέα
Διεθνή

Και οι τελευταίοι ξένοι μισθοφόροι εγκαταλείπουν την Ουκρανία για τη Μέση Ανατολή

Και οι τελευταίοι ξένοι μισθοφόροι εγκαταλείπουν την Ουκρανία για τη Μέση Ανατολή
Ο ρωσικός στρατός δεν έχει συναντήσει μισθοφόρους για πολύ καιρό εν μέσω της συνεχιζόμενης ειδικής επιχείρησης στην Ουκρανία,
Ξένοι μισθοφόροι στις τάξεις των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας που εδρεύουν στην περιοχή Zaporizhia συμπεριλαμβανομένων αρκετών Αμερικανών, φέρεται να έχουν αναχωρήσει για το Ισραήλ.
Ο ρωσικός στρατός δεν τους έχει συναντήσει για πολύ καιρό εν μέσω της συνεχιζόμενης ειδικής επιχείρησης στην Ουκρανία, ανέφερε στο Telegram ο Ρώσος πολεμικός ανταποκριτής του RT, Igor Zhdanov.
Κατά τη διάρκεια της αποτυχημένης πλέον αντεπίθεσης του για την άνοιξη-καλοκαίρι, το καθεστώς του Κιέβου είχε ρίξει πολυάριθμες δυνάμεις στην κατεύθυνση του Zaporizhia, με τις στρατιωτικές τάξεις της Ουκρανίας να ενισχύονται σημαντικά από ξένους μισθοφόρους.
Καθώς η Ρωσία συνεχίζει να εκτελεί χτυπήματα ακριβείας κατά τη διάρκεια των ειδικών επιχειρήσεων της, συμπεριλαμβανομένης της στόχευσης εγκαταστάσεων ξένων μισθοφόρων, πολλοί συμβασιούχοι στρατιώτες φαίνεται να έχουν συνειδητοποιήσει ότι η παραμονή τους στην Ουκρανία μπορεί να αποβεί μοιραία για τους ίδιους.
Ωστόσο, πρώτον, η επιθετική προσπάθεια απέτυχε εμφανώς, με το Κίεβο να μην μπορεί να παράσχει στους δυτικούς εταίρους του σημαντικές επιτυχίες στο μέτωπο μάχης.
Στη συνέχεια, η σύγκρουση Παλαιστίνης-Ισραήλ αυξήθηκε, τραβώντας την προσοχή των μέσων ενημέρωσης και τροφοδοτώντας την αυξανόμενη «κόπωση της Ουκρανίας».
Η σύγκρουση στη Μέση Ανατολή συγκέντρωσε το ενδιαφέρον και των ιδιωτικών στρατιωτικών ομίλων.

www.bankingews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης