Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσία: Ο Zelensky υπόσχεται απεγνωσμένα μία νέα επίθεση αλλά η Δύση είναι κουρασμένη και εκνευρισμένη

Ρωσία: Ο Zelensky υπόσχεται απεγνωσμένα μία νέα επίθεση αλλά η Δύση είναι κουρασμένη και εκνευρισμένη
Η Ρωσία σχολιάζει τα σχέδια Zelensky για νέες επιθετικές επιχειρήσεις παρά τις συνεχείς στρατιωτικές ήττες στο πεδίο των μαχών
Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Vladimir Zelensky υπόσχεται απεγνωσμένα μια νέα επίθεση εν μέσω του αυξανόμενου εκνευρισμού και της κούρασης της Δύσης για το Κίεβο, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Dmitry Peskov στον τηλεοπτικό σταθμό Rossiya-1.
«Το κάνει απελπισμένα γιατί ο εκνευρισμός της συλλογικής Δύσης αυξάνεται, η κούραση αυξάνεται μαζί με την απροθυμία να δώσει περαιτέρω χρήματα στην Ουκρανία, να προμηθεύσει όπλα και πυρομαχικά, ειδικά σε μια εποχή που πρέπει να δίνονται μεγάλες ποσότητες στο Ισραήλ» είπε ο εκπρόσωπος του Ρώσου προέδρου απαντώντας σε ερώτηση για τα νέα επιθετικά σχέδια του Zelensky το 2024.
«Γι' αυτό, είναι έτοιμοι να χορέψουν οποιονδήποτε χορό, να το πω έτσι, απλώς για να ζητήσουν κάτι.
Είναι καιρός να καταλάβουν: είναι αδύνατο να νικήσουν τη Ρωσία», τόνισε ο Peskov.
Ο Zelensky ανακοίνωσε νωρίτερα ότι το Κίεβο σχεδίαζε μια επίθεση το 2023 και το 2024, παρόλο που ο ουκρανικός στρατός αντιμετώπιζε «ορισμένες δυσκολίες» και δεν κατάφερε να επιτύχει την αναμενόμενη επιτυχία. Έκανε αυτή τη δήλωση στον απόηχο της ομολογίας του Ουκρανού Ανώτατου Διοικητή Valery Zaluzhny ότι η κατάσταση είχε φτάσει σε αδιέξοδο και τα στρατεύματα του καθεστώτος του Κιέβου δεν θα μπορούσαν να επιτύχουν μια σημαντική επιτυχία στην πρώτη γραμμή.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης