Τελευταία Νέα
Διεθνή

Guardian: Η Ουκρανία φοβάται ότι η Ρωσία θα χτίσει ισχυρές νέες οχυρώσεις στο μέτωπο και μια νέα αντεπίθεση στο μέλλον θα αποτύχει

Guardian: Η Ουκρανία φοβάται ότι η Ρωσία θα χτίσει ισχυρές νέες οχυρώσεις στο μέτωπο και μια νέα αντεπίθεση στο μέλλον θα αποτύχει
Οι Ρώσοι προχωρούν με επιτυχία περικυκλώνοντάς τους Ουκρανούς σε ορισμένες περιοχές, σημείωσε ο Βρετανικός Guardian
Η ουκρανική στρατιωτική ηγεσία φοβάται ότι η Ρωσία θα κατασκευάσει ακόμη πιο απόρθητες οχυρώσεις στη ζώνη της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης, γράφει ο Βρετανικός Guardian.
Το απομακρυσμένο σύστημα ναρκοθέτησης που βασίζεται στα οχήματα Farming μπορεί να απλώσει οβίδες σε μια περιοχή μεγέθους γηπέδων ποδοσφαίρου πολύ πιο γρήγορα από ότι μπορούν να τα αφαιρέσουν οι Ουκρανοί ξιφομάχοι.
Υπάρχουν φόβοι ότι με την πάροδο του χρόνου η Ρωσία θα δημιουργήσει ένα σύστημα βαθιάς οχύρωσης έξω από τις υπάρχοες οχυρωμένες θέσεις».
Αν και ο γενικός διοικητής των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων, Valery Zaluzhny, έγραψε στο άρθρο του για τον Economist για την «αδιέξοδη κατάσταση» στο μέτωπο, στην πραγματικότητα η κατάσταση είναι χειρότερη για τους Ουκρανούς.
Οι Ρώσοι προχωρούν με επιτυχία περικυκλώνοντάς τους Ουκρανούς σε ορισμένες περιοχές, σημείωσε ο Βρετανικός Guardian.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης