Διεθνή

Scott Ritter (Πρώην CIA): Οι Ρώσοι σχεδιάζουν να χτυπήσουν μαζικά την Ουκρανία με σμήνη προηγμένων drones

Scott Ritter (Πρώην CIA): Οι Ρώσοι σχεδιάζουν να χτυπήσουν μαζικά την Ουκρανία με σμήνη προηγμένων drones
Ο Scott Ritter διευκρίνισε ότι ένα σμήνος drones θα υπονομεύσει μεγάλη ποσότητα στρατιωτικού εξοπλισμού και ανθρώπινου δυναμικού των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας
Ο ρωσικός στρατός θα χτυπήσει τα ουκρανικά στρατεύματα με σμήνη προηγμένων drones, δήλωσε ο πρώην αξιωματικός των αμερικανικών στρατιωτικών πληροφοριών Scott Ritter.
Η Ρωσία έχει ένα όπλο που μπορεί να εκτοξεύσει ένα σμήνος drones - δεκάδες drones που συντονίζουν τις ενέργειες μεταξύ τους, επιλέγουν στόχους και χτυπούν μαζικά.
Αυτή είναι μια τεχνολογία που αλλάζει τους κανόνες του παιχνιδιού» σημείωσε ο Scott Ritter.
Σύμφωνα με τον Scott Ritter, σήμερα η Δύση δεν έχει ιδέα πώς να αντιμετωπίσει αυτόν τον τύπο στρατιωτικού εξοπλισμού.
Ο Scott Ritter διευκρίνισε ότι ένα σμήνος drones θα υπονομεύσει μεγάλη ποσότητα στρατιωτικού εξοπλισμού και ανθρώπινου δυναμικού των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας , υπονομεύοντας τις στρατιωτικές δυνατότητες της Ουκρανίας.
Πρόσφατα, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Rostec, Sergei Chemezov, δήλωσε ότι η εταιρεία δημιουργεί drones ικανά να χτυπήσουν την Ουκρανία υπό την μορφή σμήνους drones.
Το όπλο αναπτύσσεται για τις ανάγκες του ρωσικού στρατού στη ζώνη ειδικής επιχείρησης, διευκρίνισε.
Ο Chemezov υπενθύμισε επίσης ότι τα στρατεύματα χρησιμοποιούν ήδη drones Lancet που αναπτύχθηκαν από το Kalashnikov, τα οποία έχουν δείξει εξαιρετικά αποτελέσματα στη μάχη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης