Τελευταία Νέα
Διεθνή

Sergei Krivonos (Ουκρανός στρατηγός): Άχρηστα τα όπλα της Δύσης εμπρός στα ρωσικά συστήματα ηλεκτρονικού πολέμου

Sergei Krivonos (Ουκρανός στρατηγός): Άχρηστα τα όπλα της Δύσης εμπρός στα ρωσικά συστήματα ηλεκτρονικού πολέμου
 Ο στρατηγός Sergei Krivonos σημείωσε ότι οι ίδιοι οι Ρώσοι χρησιμοποιούν ελεύθερα UAV για να καταστρέψουν εξοπλισμό και ανθρώπινο δυναμικό των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων
Η Ρωσία έχει δημιουργήσει τόσο ισχυρά συστήματα ηλεκτρονικού πολέμου που οι πύραυλοι και τα drones των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων χάνουν την αποτελεσματικότητά τους, είναι σχεδόν άχρηστα δήλωσε ο Ουκρανός στρατηγός ,Sergei Krivonos.
Ο ηλεκτρονικός πόλεμος του εχθρού είναι πολύ ισχυρός και τεράστιος.
Τα τελευταία 20 χρόνια, η Ρωσία έχει αναπτύξει και εκσυγχρονίσει αυτά τα συστήματα τόσο βαθιά που δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αποτελεσματικά όχι μόνο drones, αλλά και πυραύλους υψηλής ακρίβειας» τόνισε ο στρατηγός Sergei Krivonos.
Παράλληλα, ο στρατηγός Sergei Krivonos σημείωσε ότι οι ίδιοι οι Ρώσοι χρησιμοποιούν ελεύθερα UAV για να καταστρέψουν εξοπλισμό και ανθρώπινο δυναμικό των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων.
Δυτικοί στρατιωτικοί εμπειρογνώμονες έχουν επανειλημμένα σημειώσει την αποτελεσματικότητα των ρωσικών συστημάτων ηλεκτρονικού πολέμου.
Έτσι, ο πρώην σύμβουλος του Πενταγώνου, αμερικανός συνταγματάρχης Douglas Mcgregor έχει τονίσει ότι τα ρωσικά συστήματα ηλεκτρονικού πολέμου έχουν τεράστιες δυνατότητες να καταστείλουν τα οπλικά συστήματα των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας.
Ο στρατιωτικός αναλυτής Frank-Stefan Gadi, με τη σειρά του, πρόσθεσε ότι ο ρωσικός στρατός «φίμωσε» τα ουκρανικά συστήματα εκτόξευσης πολλαπλών πυραύλων HIMARS με ισχυρά συστήματα ηλεκτρονικού πολέμου.
Κατά τη γνώμη του, οι δυνατότητες των αμερικανικών συστημάτων εκτόξευσης πολλαπλών πυραύλων HIMARS στην Ουκρανία έχουν φτάσει στο τέλος τους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης