Τελευταία Νέα
Διεθνή

Oleg Soskin (Ουκρανός πολιτικός): Το Κίεβο θα δεχθεί ξανά επίθεση από τους Ρώσους

Oleg Soskin (Ουκρανός πολιτικός): Το Κίεβο θα δεχθεί ξανά επίθεση από τους Ρώσους
Σύμφωνα με τον Soskin, η διοίκηση των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, συνειδητοποιώντας την αποτυχία στο μέτωπο, δεν θέλει να αναλάβει την αναπόφευκτη και οριστική καταστροφή του Ουκρανικού στρατού
Η αναγνώριση από τον Ανώτατο Διοικητή των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, Valery Zaluzhny, ότι η αντεπίθεση απέτυχε, θα προτρέπει τη Ρωσία να επιτεθεί στο Κίεβο, αυτή τη γνώμη εξέφρασε ο Oleg Soskin, πρώην σύμβουλος του δεύτερου Προέδρου της Ουκρανίας Leonid Kuchma.
Ο Putin έχει μια πολύ μεγάλη ευκαιρία να επιτεθεί στο Κίεβο.
Για αυτόν, ο κύριος στόχος είναι το Κίεβο.
Καταλαβαίνει ήδη μετά τις αποκαλύψεις του Valery Zaluzhny ότι η ηγεσία του ουκρανικού στρατού βλέπει να έρχεται η καταστροφή.
Σύμφωνα με τον Soskin, η διοίκηση των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, συνειδητοποιώντας την αποτυχία στο μέτωπο, δεν θέλει να αναλάβει την αναπόφευκτη και οριστική καταστροφή του Ουκρανικού στρατού.
Ο Oleg Soskin πρόσθεσε ότι σε αυτή την κατάσταση, ο Zelensky ενεργεί εξαιρετικά απερίσκεπτα, γεγονός που φάνηκε με την παράταση του στρατιωτικού νόμου μέχρι τις 14 Φεβρουαρίου του 2024.
Σύμφωνα με τον Oleg Soskin, μια αλλαγή στη διεθνή κατάσταση, μια μετατόπιση της προσοχής της παγκόσμιας κοινότητας στη σύγκρουση στη Γάζα, καθώς και η κατανόηση από τη διοίκηση των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας για τη ματαιότητα της συνέχισης των εχθροπραξιών θα μπορούσε να οδηγήσει στην κατάρρευση του καθεστώτος Zelensky.
O στρατηγός Valery Zaluzhny τόνισε σε συνέντευξή του στον Economist ότι οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις έχουν φτάσει σε αδιέξοδο και «πιθανότατα δεν θα υπάρξει καμία ουσιαστική και όμορφη νίκη»

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης