Τελευταία Νέα
Διεθνή

Hamas: Καταστράφηκαν 160 ισραηλινά στρατιωτικά οχήματα – Αεροπορικές επιδρομές στην κεντρική και νότια Γάζα

Hamas: Καταστράφηκαν 160 ισραηλινά στρατιωτικά οχήματα – Αεροπορικές επιδρομές στην κεντρική και νότια Γάζα
«Ο ισραηλινός στρατός αντιμετωπίζει άγρια αντίσταση και υπάρχουν σφοδρές συγκρούσεις», επισημαίνει σε ανακοίνωσή του το στρατιωτικό σκέλος της Hamas
Οι μαχητές του Al-Qassam έχουν καταστρέψει 160 ισραηλινά στρατιωτικά οχήματα -εν μέρει ή πλήρως- από τότε που ξεκίνησε η χερσαία εισβολή, δήλωσε ο εκπρόσωπος του στρατιωτικού βραχίονα της Hamas το Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2023.
«Ο ισραηλινός στρατός αντιμετωπίζει άγρια αντίσταση και υπάρχουν σφοδρές συγκρούσεις.
Οι μαχητές μας αιφνιδιάζουν τον εχθρό κάτω από τη γη και από πάνω της και από κάτω από τα συντρίμμια.
Καταστρέφουν τα τανκς και τις μπουλντόζες τους», επισήμανε ο Abu Ubeida.
«Ο μόνος στόχος που πέτυχε ο ισραηλινός στρατός είναι οι θηριωδίες και οι σφαγές που διέπραξε μπροστά σε όλο τον κόσμο», είπε.
«Ο εχθρός δεν θα απολαύσει μια μέρα ή μια ώρα ηρεμίας και θα πληρώσει το τίμημα της επιθετικότητάς του».
την ίδια ώρα, το Ισραήλ εξαπέλυσε αεροπορικές επιδρομές στον προσφυγικό καταυλισμό Nuseirat στην κεντρική Γάζα, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Εσωτερικών.
Νωρίτερα, ανέφερε ότι μια ισραηλινή αεροπορική επιδρομή προκάλεσε ζημιές σε κτίριο κατοικιών στο Khan Younis, νότια της Γάζας.
Ο νότος είναι μια λεγόμενη «ασφαλής περιοχή» στην οποία έχουν καταφύγει εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι αφού εκτοπίστηκαν από τα σπίτια τους στα βόρεια και κεντρικά μέρη της λωρίδας.
Οι Παλαιστίνιοι έχουν επανειλημμένα δηλώσει ότι πουθενά στη Γάζα δεν υπάρχει ασφάλεια κατά τη διάρκεια των ανελέητων ισραηλινών επιθέσεων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης