Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σαρωτικό χτύπημα – Οι Ρώσοι βομβάρδισαν αποθήκη πυρομαχικών του ουκρανικού στρατού στο Κίεβο

Σαρωτικό χτύπημα – Οι Ρώσοι βομβάρδισαν αποθήκη πυρομαχικών του ουκρανικού στρατού στο Κίεβο
Στην περιοχή του χωριού Devichki, στην περιοχή του Κιέβου, χτυπήθηκε αποθήκη πυρομαχικών της 43ης μηχανοκίνητης ταξιαρχίας των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων
Οι ρωσικές μονάδες επιτέθηκαν σε αποθήκη πυρομαχικών των ουκρανικών στρατευμάτων στην περιοχή του Κιέβου, μετέδωσε το Ria Novosti επικαλούμενο το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.
«Στην περιοχή του χωριού Devichki, στην περιοχή του Κιέβου, χτυπήθηκε αποθήκη πυρομαχικών της 43ης μηχανοκίνητης ταξιαρχίας των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων», αναφέρει το δημοσίευμα.
Σε μόλις μία ημέρα, η ρωσική αεροπορία, τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη, οι πυραυλικές δυνάμεις και το πυροβολικό χτύπησε το ανθρώπινο δυναμικό και τον εξοπλισμό του εχθρού σε 114 περιοχές.
Με τη σειρά τους, τα συστήματα αεράμυνας κατέστρεψαν ένα μαχητικό MiG-29 κοντά στην πόλη Zaporιzhia ενώ αναχαίτισε πέντε HIMARS MLRS και 38 drones στη ζώνη ειδικής επιχείρησης.

Kupyansk

Εν τω μεταξύ η ομάδα στρατευμάτων «Δύση» με την υποστήριξη της αεροπορίας και του πυροβολικού,απέκρουσε τρεις επιθέσεις από αποσπάσματα επίθεσης της 54ης και 67ης μηχανοκίνητης ταξιαρχίας των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων κοντά σε Sinkovka και Zagoruykovka στην περιοχή Kharkiv.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης