Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η Hezbollah ανακοίνωσε επιθέσεις κατά των ισραηλινών στρατευμάτων στα σύνορα με τον Λίβανο

Η Hezbollah ανακοίνωσε επιθέσεις κατά των ισραηλινών στρατευμάτων στα σύνορα με τον Λίβανο
Ο ισραηλινός στρατός και οι μαχητές της Hezbollah του Λιβάνου βομβαρδίζουν ο ένας τις θέσεις του άλλου σε περιοχές κατά μήκος των συνόρων
Το λιβανέζικο σιιτικό κίνημα Hezbollah δήλωσε ότι πραγματοποίησε πλήγματα σε μονάδες ισραηλινών στρατευμάτων στα σύνορα με τον Λίβανο το Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2023
Νωρίτερα το Σάββατο (11/11), οι Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις δήλωσαν ότι πραγματοποιούν πλήγματα προς την κατεύθυνση του Λιβάνου ως απάντηση σε πύραυλο που προσγειώθηκε σε ανοιχτή περιοχή στο βόρειο Ισραήλ.
«Οι μαχητές της ισλαμικής αντίστασης επιτέθηκαν σε συγκεντρώσεις δυνάμεων κατοχής στο Wadi Shumir, στο Tel Shaar και στο Badida (το κατεχόμενο λιβανέζικο χωριό Tarbiha και τα περίχωρά του)», ανέφερε το κίνημα σε ανακοίνωσή του.
Η κατάσταση στο νότιο Λίβανο επιδεινώθηκε μετά την έναρξη των ισραηλινών στρατιωτικών επιχειρήσεων στη Λωρίδα της Γάζας μετά την επίθεση του παλαιστινιακού κινήματος της Hezbollah στο νότιο Ισραήλ.
Ο ισραηλινός στρατός και οι μαχητές της Hezbollah του Λιβάνου βομβαρδίζουν ο ένας τις θέσεις του άλλου σε περιοχές κατά μήκος των συνόρων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης