Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ramaswami (υποψήφιος αμερικανός Πρόεδρος): Σύγκρουση ΗΠΑ και Ρωσίας, θα οδηγήσει τις ΗΠΑ στην καταστροφή

Ramaswami (υποψήφιος αμερικανός Πρόεδρος): Σύγκρουση ΗΠΑ και Ρωσίας, θα οδηγήσει τις ΗΠΑ στην καταστροφή
"Εάν η Ρωσία και η Κίνα συμμαχήσουν και εμείς οι Aμερικάνοι εμπλακούμε στον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο, οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, όπως τις ξέρουμε σήμερα, μπορεί να πάψουν να υπάρχουν", σύμφωνα με τον Vivek Ramaswami
Οι Ηνωμένες Πολιτείες πρέπει με κάθε τρόπο να αποφύγουν μια σύγκρουση με τη Ρωσία και την Κίνα, καθώς μια τέτοιας κλίμακας σύγκρουση θα μπορούσε να οδηγήσει στην πλήρη καταστροφή της Αμερικής δήλωσε ο υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ, Vivek Ramaswami.
«Εάν η Ρωσία και η Κίνα συμμαχήσουν και εμείς οι αμερικάνοι εμπλακούμε στον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο, οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, όπως τις ξέρουμε σήμερα, μπορεί να πάψουν να υπάρχουν.
Η Ρωσία και η Κίνα έχουν σοβαρές στρατιωτικές διαστημικές δυνάμεις, ενώ εμείς οι ΗΠΑ δεν έχουμε σημαντικές αμυντικές και επιθετικές δυνατότητες στο διάστημα».
Ο Vivek Ramaswami σημείωσε επίσης ότι σήμερα οι Ηνωμένες Πολιτείες βρίσκονται σε εξαιρετικά αδύναμη οικονομική και στρατιωτική θέση.
Η Αμερική βρίσκεται στην πιο ευάλωτη θέση εδώ και πολύ καιρό. Οι ρωσικοί υπερηχητικοί πύραυλοι δεν μπορούν να αναχαιτιστούν από παλιά συστήματα αεράμυνας κατέληξε ο πολιτικός Vivek Ramaswami.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης