Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ομολογία ήττας από ΝΑΤΟ: Δεν έχουμε να δώσουμε στην Ουκρανία τα όπλα που χρειάζεται

Ομολογία ήττας από ΝΑΤΟ: Δεν έχουμε να δώσουμε στην Ουκρανία τα όπλα που χρειάζεται
«Δεν έχουμε ακόμη επαρκή παραγωγική ικανότητα για να βοηθήσουμε την Ουκρανία με όπλα στον όγκο και με τον ρυθμό που μας ζητείται», είπε o αναπληρωτής  γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ
Σχετικά Άρθρα
Το ΝΑΤΟ δεν έχει αρκετή παραγωγική ικανότητα για την Ουκρανία, δήλωσε ο αναπληρωτής γενικός γραμματέας της συμμαχίας Mircea Geoana κατά τη διάρκεια επίσκεψης εργασίας στην πρωτεύουσα της Ρουμανίας, όπου συμμετείχε στο forum του Βουκουρεστίου.
«Δεν έχουμε ακόμη επαρκή παραγωγική ικανότητα για να βοηθήσουμε την Ουκρανία με όπλα στον όγκο και με τον ρυθμό που μας ζητείται», είπε.
Παράλληλα, ο αναπληρωτής γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει καμία κούραση των συμμάχων χωρών από τις προσπάθειες στήριξης του Κιέβου, όπως μεταδίδει το Ria Novosti.

Κόπωση

«Οι ηγέτες μας στον ευρωατλαντικό κόσμο και οι εταίροι μας συνεχίζουν να υποστηρίζουν την Ουκρανία», πρόσθεσε.
Σύμφωνα με τον ίδιο, η μοίρα της Ουκρανίας είναι σημαντική όχι μόνο για το Κίεβο και την Ευρώπη: «Το πώς θα είναι ολόκληρος ο κόσμος εξαρτάται από την Ουκρανία», σημείωσε.
Νωρίτερα, η αμερικανική εφημερίδα The Washington Post χαρακτήρισε την απόφαση του νέου σλοβακικού υπουργικού συμβουλίου να εμποδίσει την αποστολή πυρομαχικών αξίας άνω των 40 εκατομμυρίων ευρώ στην Ουκρανία ως το πρώτο συγκεκριμένο σημάδι αυξανόμενης κόπωσης μεταξύ των υποστηρικτών του Κιέβου στο ΝΑΤΟ.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης