Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ισραήλ: Τα όπλα στους πολίτες - «Οπλίσαμε δεκάδες χιλιάδες Εβραίους - Προστατέψτε τους εαυτούς σας!»

Ισραήλ: Τα όπλα στους πολίτες - «Οπλίσαμε δεκάδες χιλιάδες Εβραίους - Προστατέψτε τους εαυτούς σας!»
Το τυφέκιο MZ-4, ένα τυφέκιο που συμβαδίζει με το τυπικό διαμέτρημα σφαιρών του ΝΑΤΟ, σχεδιάστηκε και παράγεται σύμφωνα με τις διεθνείς στρατιωτικές προδιαγραφές και είναι ισάξιο με τα αμερικανικού σχεδιασμού όπλα M4 και M16
Όλο και περισσότεροι Ισραηλινοί πολίτες αποκτούν όπλα χειρός, έτσι ώστε να μπορέσουν να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους σε περίπτωση διείσδυσης τρομοκρατών σύμφωνα με τα όσα διαρρέουν από το ίδιο το Ισραήλ.
Εχθές το απόγευμα μία δημοσίευση στο Χ σύμφωνα λοιπόν με τον λογαριασμό Clash Report, έναν έγκυρο λογαριασμό στην εν λόγω πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που καλύπτει λεπτό προς λεπτό τα γεγονότα στη Μέση Ανατολή, ο υπουργός εθνικής ασφάλειας του Ισραήλ προέβη σε μία σημαντική δήλωση.
Πιο συγκεκριμένα ο ακροδεξιός υπουργός Itamar Ben-Gvir δήλωσε πως «οπλίσαμε δεκάδες χιλιάδες Εβραίους».
«Απλοποιήσαμε και επιταχύναμε τη διαδικασία απόκτησης όπλων και αδειών για όπλα» εξήγησε συγκεκριμένα ο Ισραηλινός πολιτικός.
Ο Itamar Ben-Gvir έκλεισε τις δηλώσεις του προτρέποντας τους Ισραηλινούς να οπλιστούν.

«Ισραηλινοί, οπλίστε τους εαυτούς σας!»

Σύμφωνα με νεότερες αναφορές, από την έναρξη του πολέμου μεταξύ της παλαιστινιακής οργάνωσης Hamas και του Ισραήλ, η ισραηλινή εταιρεία κατασκευής όπλων EMTAN έχει αυξήσει την παραγωγή όπλων χειρός για να καλύψει τις επείγουσες ανάγκες των ισραηλινών αμυντικών δυνάμεων (IDF).
Εκπρόσωποι από την εταιρεία επιβεβαίωσαν πως οι εργαζόμενοί τους εργάζονται 24 ώρες το 24ωρο για να καλύψουν τις άμεσες απαιτήσεις του ισραηλινού στρατού κατά την διάρκεια αυτής της περιόδου υψηλής έντασης και κλιμάκωσης.
Η αφοσίωση όμως της EMTAN στην ισραηλινή εθνική άμυνα δεν περιορίζεται μόνο στην αύξηση της παραγωγής. Προηγουμένως, η εταιρεία είχε αποκαλύψει πως προμήθευσε με χιλιάδες τυφέκια MZ-4 τις ισραηλινές αμυντικές δυνάμεις για να ενισχύσουν τα μέτρα ασφάλειάς τους κατά μήκος όλου του έθνους, ειδικά στην προφύλαξη των κοινοτήτων κιμπούτς.
Το τυφέκιο MZ-4, ένα τυφέκιο που συμβαδίζει με το τυπικό διαμέτρημα σφαιρών του ΝΑΤΟ, σχεδιάστηκε και παράγεται σύμφωνα με τις διεθνείς στρατιωτικές προδιαγραφές και είναι ισάξιο με τα αμερικανικού σχεδιασμού όπλα M4 και M16.
Η ακαριαία αύξηση στη παραγωγή και στη προμήθεια τυφεκίων MZ-4 καταδεικνύει τον κρίσιμο ρόλο που διαδραματίζουν οι εγχώριες κατασκευάστριες όπλων στην ενίσχυση των αμυντικών δυνατοτήτων του Ισραήλ κατά την διάρκεια κρίσιμων περιόδων συρράξεων, διασφαλίζοντας πως οι ένοπλες δυνάμεις του έθνους είναι εξοπλισμένες με υπερσύγχρονο οπλισμό.
Το τυφέκιο MZ-4 είναι αναλυτικότερα ένα αυτόματο τυφέκιο που εκτοξεύει τις τυπικές σφαίρες 5,56 χιλιοστών του ΝΑΤΟ. Διαθέτει κάννη 14,5 ιντσών, η οποία σύμφωνα με την εταιρεία προσφέρει έναν ισορροπημένο συνδυασμό μεταξύ ακρίβειας και ευκινησίας, για αυτό και το όπλο έχει επιλεχθεί ως το κύριο τυφέκιο για στρατούς όλου του κόσμου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης