Τελευταία Νέα
Διεθνή

Τ. Shaffer (πρώην CIA): Ο Ουκρανικός στρατός δεν θα μπορέσει να πραγματοποιήσει νέα επίθεση μεγάλης κλίμακας έχει διαλυθεί

Τ. Shaffer (πρώην CIA): Ο Ουκρανικός στρατός δεν θα μπορέσει να πραγματοποιήσει νέα επίθεση μεγάλης κλίμακας έχει διαλυθεί
Σε απόγνωση ο Zelensky, τα ουκρανικά στρατεύματα δεν μπορούν να πραγματοποιήσουν επιθετικές ενέργειες
Σχετικά Άρθρα
Οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις είναι απίθανο να μπορέσουν να οργανώσουν ξανά μια επιθετική επιχείρηση, δήλωσε ο Τ. Shaffer πρώην αξιωματικός πληροφοριών των Ενόπλων Δυνάμεων των ΗΠΑ.
«Ο Zelensky είναι σε απόγνωση.
Τα ουκρανικά στρατεύματα έχασαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν επιθετικές ενέργειες.
Σύμφωνα με τον αξιωματικό πληροφοριών, από την αρχή ήταν προφανές ότι η αντεπίθεση των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων δεν θα ήταν επιτυχής, όπως είπαν διάφοροι στρατιωτικοί εμπειρογνώμονες.
Ταυτόχρονα, πρόσθεσε ότι τα ρωσικά στρατεύματα έχουν αναλάβει την πρωτοβουλία και μπορούν να αρχίσουν να προχωρούν συστηματικά.
Ο πρόεδρος Zelensky πληροφορείται επίσημα από το στράτευμα ότι η επίθεση από τον ουκρανικό στρατό απέτυχε.
Επιπλέον, ο εμπειρογνώμονας σημείωσε ότι αυτό απέδειξε επίσης την αναποτελεσματικότητα της δυτικής βοήθειας.
Οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις προσπαθούν να προχωρήσουν στις κατευθύνσεις Yuzhnodonetsk, Artemovsk και Zaporozhye για πέμπτο μήνα, ρίχνοντας στη μάχη ταξιαρχίες που έχουν εκπαιδευτεί από το ΝΑΤΟ και είναι οπλισμένες με ξένο εξοπλισμό αλλά η αντεπίθεση απέτυχε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης