Τελευταία Νέα
Διεθνή

Disney: Κέρδη 264 εκατ. δολαρίων στο τρίμηνο χρήσης – Στα 21,24 δισ. δολ. τα έσοδα

tags :
Disney: Κέρδη 264 εκατ. δολαρίων στο τρίμηνο χρήσης – Στα 21,24 δισ. δολ. τα έσοδα
Τα κέρδη της Disney ξεπέρασαν τις προσδοκίες, εν μέρει χάρη στα κέρδη του ESPN+ και τη συνεχή ανάπτυξη των θεματικών πάρκων
Kαθαρά κέρδη 264 εκατ. δολαρίων, ή 14 cents ανά μετοχή, για το τρίμηνο χρήσης που έληξε στις 30 Σεπτεμβρίου, από καθαρά κέρδη 162 εκατ. δολαρίων, ή 9 cents ανά μετοχή, κατά την περσινή περίοδο ανακοίνωσε η Disney.
Εξαιρουμένων των απομειώσεων, η εταιρεία κατέγραψε προσαρμοσμένα κέρδη ύψους 82 cents ανά μετοχή, υψηλότερα από τα 70 cents ανά μετοχή που ανέμενε η Wall Street.
Τα έσοδα αυξήθηκαν κατά 5% στα 21,24 δισ. δολάρια, λίγο πιο κάτω από τις εκτιμήσεις, οι οποίες έκαναν λόγο για έσοδα 21,33 δισ. δολαρίων. Αυτή είναι η δεύτερη διαδοχική απώλεια εσόδων για τη Disney και η πρώτη φορά που σημειώνει διαδοχική απώλεια εσόδων από τις αρχές του 2018.
Τα κέρδη της Disney ξεπέρασαν τις προσδοκίες, εν μέρει χάρη στα κέρδη του ESPN+ και τη συνεχή ανάπτυξη των θεματικών πάρκων, αλλά η μείωση των διαφημιστικών εσόδων απογοήτευσε, σύμφωνα με το CNBC.
Η μείωση των διαφημιστικών εσόδων προήλθε κυρίως από το δίκτυο ABC Network της Disney και άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς που ανήκουν στη Disney, οι οποίοι κατέγραψαν χαμηλότερα έσοδα από πολιτικές διαφημίσεις κατά τη διάρκεια του τριμήνου. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, ο διευθύνων σύμβουλος Bob Iger δήλωσε ότι η εταιρεία θα μπορούσε να είναι ανοιχτή στην πώληση των τηλεοπτικών της περιουσιακών στοιχείων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης