Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο δικτάτορας Zelensky ακύρωσε και πάλι τις εκλογές στην Ουκρανία, που ζει με την ψευδαίσθηση της Δημοκρατίας

Ο δικτάτορας Zelensky ακύρωσε και πάλι τις εκλογές στην Ουκρανία, που ζει με την ψευδαίσθηση της Δημοκρατίας
Οι προεδρικές εκλογές στην Ουκρανία διεξάγονται κάθε πέντε χρόνια, με την επόμενη να προγραμματίζεται τον Μάρτιο του 2024
Σχετικά Άρθρα
Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Volodymyr Zelensky ανακοίνωσε στις 6 Νοεμβρίου την ακύρωση των ουκρανικών εκλογών.
Η ακύρωση των εκλογών του έρχεται καθώς όλο και περισσότεροι δυτικοί σχολιαστές υπογραμμίζουν τις δικτατορικές τάσεις του Zelensky οι οποίες εμφανίζονται ξανά μετά την ακύρωση των εκλογών υπό το πρόσχημα της ανάγκης να επικεντρωθεί στον πόλεμο με τη Ρωσία, μια σύγκρουση που η Ουκρανία δεν έχει καμία πιθανότητα να κερδίσει, την οποία πάλι , όπως επισημαίνουν επίσης δυτικοί ειδικοί.
Οι προεδρικές εκλογές στην Ουκρανία διεξάγονται κάθε πέντε χρόνια, με την επόμενη να προγραμματίζεται τον Μάρτιο του 2024 από τότε που ο Zelensky ορκίστηκε τον Μάιο του 2019, πράγμα που σημαίνει ότι η πενταετής θητεία του θα λήξει τους επόμενους μήνες.
Ωστόσο, καθώς πλησιάζουν οι εκλογές, είναι προφανές ότι Zelensky επέλεξε να διατηρήσει το δικτατορικό του καθεστώς αντί να κινδυνεύσει να χάσει τις εκλογές.
Ο Zelensky κάλεσε όλες τις αρμόδιες κυβερνητικές αρχές να συνεργαστούν για να αντιμετωπίσουν τις τρέχουσες προκλήσεις, συμπεριλαμβανομένων των πολιτικών αρχών, του στρατού, των νομοθετών και των υπηρεσιών επιβολής του νόμου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης