Τελευταία Νέα
Διεθνή

Οι Ρώσοι βομβάρδισαν και κατέστρεψαν το διοικητήριο του 10ου σώματος στρατού των Ουκρανών στη Zaporizhia

Οι Ρώσοι βομβάρδισαν και κατέστρεψαν το διοικητήριο του 10ου σώματος στρατού των Ουκρανών στη Zaporizhia
Το διοικητήριο του 10ου σώματος στρατού του ουκρανικού στρατού καταστράφηκε κοντά στον οικισμό Volnoandreyevka στην περιοχή Zaporizhia
Σχετικά Άρθρα
Οι ρωσικές δυνάμεις κατέστρεψαν το διοικητήριο του ουκρανικού στρατού στην περιοχή Zaporizhia την περασμένη ημέρα στην ειδική στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία, ανέφερε την Τετάρτη (8/11/2023) το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.
«Το διοικητήριο του 10ου σώματος στρατού του ουκρανικού στρατού καταστράφηκε κοντά στον οικισμό Volnoandreyevka στην περιοχή Zaporizhia», ανέφερε το υπουργείο σε ανακοίνωσή του.
«Ένας σταθμός ραντάρ ενός αντιαεροπορικού πυραυλικού συστήματος S-300 καταστράφηκε κοντά στον οικισμό Artsiz στην περιοχή της Οδησσού.
Κοντά στον οικισμό Serebryanka στη Λαϊκή Δημοκρατία του Donetsk, θέσεις διοίκησης της 67ης μηχανοκίνητης ταξιαρχίας του ουκρανικού στρατού και της Εθνικής Φρουράς εξαλείφθηκαν», διευκρίνισε το υπουργείο.

Σημαντικές επιτυχίες στο Kupyansk

Οι ρωσικές δυνάμεις απέκρουσαν δύο ουκρανικές επιθέσεις στην περιοχή Kupyansk την περασμένη ημέρα.
«Στην κατεύθυνση του Kupyansk , δύο επιθέσεις από ομάδες επίθεσης της 54ης μηχανοκίνητης ταξιαρχίας του ουκρανικού στρατού απωθήθηκαν από ενεργές επιχειρήσεις μονάδων της δυτικής ομάδας μάχης με την υποστήριξη πυρών αεροσκαφών και πυροβολικού κοντά στον οικισμό Timkovka στην περιοχή του Kharkiv», αναφέρει το υπουργείο. είπε.
Σε περιοχές κοντά στους οικισμούς Zagoruikovka στην περιοχή Kharkiv, Novoyegorovka και Stelmakhovka στη Λαϊκή Δημοκρατία του Lugansk οι ρωσικές δυνάμεις προκάλεσαν ζημιές σε συσσωρευμένο ανθρώπινο δυναμικό και στρατιωτικό εξοπλισμό της 38ης μηχανοποιημένης και 68ης ταξιαρχίας Jaeger του ουκρανικού στρατού, καταστρέφοντας έως και 30 εχθρικά στρατεύματα δύο τεθωρακισμένα οχήματα μάχης και τρία μηχανοκίνητα οχήματα, ανέφερε.
«Σε αντιπυρικά πυρά, οι ακόλουθοι στόχοι καταστράφηκαν: ένα οβιδοβόλο M114 αμερικανικής κατασκευής, ένα οβιδοβόλο Msta-B, ένα μηχανοκίνητο σύστημα πυροβολικού Gvozdika και ένα πυροβόλο όπλο D-44», ανέφερε το υπουργείο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης