Τελευταία Νέα
Διεθνή

Πότε θα πέσει ο Zelensky; - Τον απειλούν Budanov ή Zaluzhny; - Οι ΗΠΑ θα αποφασίσουν…

Πότε θα πέσει ο Zelensky; - Τον απειλούν Budanov ή Zaluzhny; - Οι ΗΠΑ θα αποφασίσουν…
Οι ΗΠΑ ελέγχουν αυστηρά τις ουκρανικές δομές που είναι ικανές για ένα πραξικόπημα λέει ο Nikolai Azarov
Οι δομές εξουσίας της Ουκρανίας που είναι ικανές να πραγματοποιήσουν ένα πραξικόπημα ελέγχονται πλήρως από τις ΗΠΑ, συνεπώς ο Volodymyr Zelensky θα παραμείνει στην εξουσία μέχρι να βρεθεί ο αντικαταστάτης του υποστηρίζει ο πρώην πρωθυπουργός της Ουκρανίας, Nikolai Azarov.
Με αφορμή την τοποθέτηση του Stephen Bryan, πρώην βοηθού υφυπουργού Άμυνας των ΗΠΑ ότι ο επικεφαλής της υπηρεσίας Πληροφοριών της Ουκρανίας, Kirill Budanov αποτελεί πραγματική απειλή για τον Zelensky και ότι θα μπορούσε να ηγηθεί μιας συνωμοσίας στρατηγών εναντίον του προκειμένου να συνάψει ειρήνη με τη Ρωσία, ο Azarov είπε ότι οι ΗΠΑ ελέγχουν αυστηρά τις ουκρανικές δομές που είναι ικανές να πραγματοποιήσουν ένα πραξικόπημα, όπως για παράδειγμα τις υπηρεσίες ασφαλείας, τον στρατό και τις υπηρεσίες Πληροφοριών.
«Υπό αυτές τις συνθήκες, είναι αφελές να πιστεύει κανείς ότι επικεφαλής των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων, Valery Zaluzhny ή ο επικεφαλής της Κύριας Διεύθυνσης Πληροφοριών του υπουργείου Άμυνας της Ουκρανίας, Kirill Budanov είναι σε θέση να αποφασίσουν την πραγματοποίηση ενός πραξικοπήματος.
Ο Zelensky θα διατηρηθεί στην εξουσία, και το επαναλαμβάνω, μέχρι να επιλέξουν τον αντικαταστάτη του και να βρουν μια «αξιοπρεπή» μέθοδο να τον εξαλείψουν, είτε μέσω μιας νέας Maidan, η οποία θα προηγηθεί αναγκαστικά του πραξικοπήματος, είτε μέσω εκλογών.
Ότι ο Zelensky θα χάσει τις εκλογές, είναι πλέον προφανές» είπε μιλώντας στο ρωσικό τηλεοπτικό δίκτυο Rossiya 24 ο Azarov.
Όπως είπε ο Azarov, δεν πρέπει να υπάρχει καμία αμφιβολία ότι οι ΗΠΑ θα είναι έτοιμες να απομακρύνουν τον Zelensky με κάθε διαθέσιμο μέσο εάν λάβουν τη σχετική απόφαση.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης