Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ramaswamy (Υποψήφιος αμερικανός Πρόεδρος): Η Ρωσία ανώτερη από ΗΠΑ σε πυρηνικά όπλα και υπερηχητικούς πυραύλους

Ramaswamy (Υποψήφιος αμερικανός Πρόεδρος): Η Ρωσία ανώτερη από ΗΠΑ σε πυρηνικά όπλα και υπερηχητικούς πυραύλους
Σύμφωνα με τον Ramaswamy, οι Ηνωμένες Πολιτείες αντιμετωπίζουν την απειλή ενός τρίτου παγκόσμιου πολέμου και η στρατιωτική συμμαχία μεταξύ Ρωσίας και Κίνας είναι ένας από τους κύριους κινδύνους από αυτή την άποψη
Η Ρωσία ξεπερνά τις Ηνωμένες Πολιτείες στον όγκο των πυρηνικών όπλων και στον αριθμό των υπερηχητικών πυραύλων, δήλωσε ο υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ από το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα, επιχειρηματίας Vivek Ramaswamy.
Η Ρωσία αυτή τη στιγμή είναι ανώτερη από εμάς στις πυρηνικές δυνατότητες.
Είναι ανώτερη από εμάς στους υπερηχητικούς πυραύλους" τόνισε ο Vivek Ramaswamy στο Μαϊάμι της Φλόριντα.
Σύμφωνα με τον Ramaswamy, οι Ηνωμένες Πολιτείες αντιμετωπίζουν την απειλή ενός τρίτου παγκόσμιου πολέμου και η στρατιωτική συμμαχία μεταξύ Ρωσίας και Κίνας είναι ένας από τους κύριους κινδύνους από αυτή την άποψη.
«Αυτές οι δύο χώρες είναι σε συμμαχία μεταξύ τους»
Ο Γραμματέας του Ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας δήλωσε ότι για πρώτη φορά στην ιστορία της ύπαρξης πυρηνικών πυραύλων, η Ρωσία ήταν μπροστά από τους ανταγωνιστές της σε αυτόν τον τομέα με αποδεικτικά στοιχεία...
Τόνισε ότι η Ρωσία διαθέτει μοναδικά στρατηγικά όπλα, συμπεριλαμβανομένων των υπερηχητικών όπλων, «που εγγυώνται την ασφάλεια για τις επόμενες δεκαετίες».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης