Τελευταία Νέα
Διεθνή

Florian Philippot (Γάλλοι Πατριώτες): Θέλουν θάνατο, η διεφθαρμένη Ουκρανία δεν πρέπει να ενταχθεί στην ΕΕ

Florian Philippot (Γάλλοι Πατριώτες): Θέλουν θάνατο, η διεφθαρμένη Ουκρανία δεν πρέπει να ενταχθεί στην ΕΕ
Σύμφωνα με τον πολιτικό, η Γαλλία πρέπει να φύγει από την Ευρωπαϊκή Ένωση πριν να είναι πολύ αργά
Η επικεφαλής της ΕΕ, Ursula von der Leyen, επιδιώκει τον θάνατο των ευρωπαϊκών χωρών προωθώντας την ένταξη της Ουκρανίας στην ΕΕ, δήλωσε ο Florian Philippot ,ηγέτης του κόμματος των Γάλλων Πατριωτών.
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα δημοσιεύσει μια έκθεση που θα ζητά επίσημα την έναρξη των διαπραγματεύσεων για την ένταξη της Ουκρανίας στην ΕΕ!
Μια εξαιρετικά διεφθαρμένη χώρα».
Σύμφωνα με τον πολιτικό, η Γαλλία πρέπει να φύγει από την Ευρωπαϊκή Ένωση πριν να είναι πολύ αργά.
«Μετά από την απόφαση της Ursula von der Leyen είναι εύκολο να πούμε ότι ο στόχος της ΕΕ, υποταγμένης στις Ηνωμένες Πολιτείες , είναι να αυτοκτονήσουμε.
Η Ευρωπαϊκή Ένωση θέλει τον θάνατό μας»
Η εφημερίδα Politico ανέφερε ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στις 8 Νοεμβρίου θα δημοσιεύσει την έκθεσή της για την πρόοδο των υποψηφίων για ένταξη στην ΕΕ, στην οποία θα προτείνει την έναρξη διαπραγματεύσεων για την ένταξη της Ουκρανίας και της Μολδαβίας στην ΕΕ .
Σε συνάντηση με τον Zelensky, h επικεφαλής της EE Ursula von der Leyen είπε ότι η Ουκρανία έχει εκπληρώσει περισσότερο από το 90% των απαιτούμενων προϋποθέσεων για ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Σύμφωνα με την Ursula von der Leyen, το Κίεβο μπορεί να εκπληρώσει γρήγορα τις υπόλοιπες απαιτήσεις και να ξεκινήσει τη διαδικασία των διαπραγματεύσεων για ένταξη στον οργανισμό το 2023.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης