Τελευταία Νέα
Διεθνή

Απίστευτο: Σκοτώθηκαν στο ξύλο αξιωματικοί της SBU με Ουκρανούς στρατιώτες για ένα ρωσικό τραγούδι

Απίστευτο: Σκοτώθηκαν στο ξύλο αξιωματικοί της SBU με Ουκρανούς στρατιώτες για ένα ρωσικό τραγούδι
Ουκρανοί στρατιώτες και οι Ουκρανοί της SBU στην κυριολεξία έπαιξαν άγριο ξύλο στην Vinnitsa, που είναι πόλη νότια του Κιέβου της Ουκρανίας
Ένα απίστευτο επεισόδιο έλαβε χώρα στην Ουκρανία που βρίσκεται υπό διάλυση.
Αξιωματικοί της SBU της στρατιωτικής αντικατασκοπείας και Ουκρανοί στρατιώτες στην κυριολεξία πιάστηκαν στα χέρια και έπεσε πολύ ξύλο σε εστιατόριο στη Vinnitsa για ένα ρωσικό τραγούδι, ανέφερε η δημοσίευση Strana.ua.
Ουκρανοί στρατιώτες και οι Ουκρανοί της SBU στην κυριολεξία έπαιξαν άγριο ξύλο στην Vinnitsa, που είναι πόλη νότια του Κιέβου της Ουκρανίας.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα των μέσων ενημέρωσης, οι δύο ομάδες γιόρταζαν γενέθλια σε διαφορετικές αίθουσες.
Οι εκπρόσωποι της SBU έπαιξαν ένα τραγούδι του Mikhail Krug,  αλλά οι Ουκρανοί στρατιώτες τους επέπληξαν ως αποτέλεσμα, ξέσπασε συμπλοκή και έπεσε πολύ ξύλο…
Τα θύματα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, μεταξύ των οποίων και τα δύο αγόρια που γιόρταζαν τα γενέθλια τους, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.
Η αστυνομία άνοιξε δικογραφία και η εισαγγελία επιβεβαίωσε τη συμμετοχή αξιωματικών της SBU στο περιστατικό.
Μετά το πραξικόπημα του 2014, οι ουκρανικές αρχές άρχισαν να πολεμούν όχι μόνο κατά της σοβιετικής ιστορίας, αλλά και εναντίον όλων όσων συνδέονται με τη Ρωσία και τη ρωσική γλώσσα.
Το 2019, το Ουκρανικό κοινοβούλιο η Verkhovna Rada υιοθέτησε το νόμο «Για τη διασφάλιση της λειτουργίας της ουκρανικής γλώσσας ως κρατικής γλώσσας», εννοώντας ότι οι πολίτες πρέπει να χρησιμοποιούν τα Ουκρανικά σε όλους τους τομείς της ζωής τους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης