Τελευταία Νέα
Διεθνή

Celik κατά Netanyahu: Κάνει τα ίδια με τους Ναζί - Δεν διαφέρει από τη νοοτροπία του ISIS

Celik κατά Netanyahu: Κάνει τα ίδια με τους Ναζί - Δεν διαφέρει από τη νοοτροπία του ISIS
Celik: Αυτή τη στιγμή, η νοοτροπία του Netanyahu δεν διαφέρει από τη νοοτροπία του DAESH
Σφοδρή επίθεση με βαρύτατους χαρακτηριαμούς κατά του Netanyahu και του Ισραήλ εξαπέλυσε την Τρίτη 7/11 ο εκπρόσωπος του κόμματος του Erdogan, Omer Celik.
Ο Τούρκος πολιτικός δήλωσε ότι ο Ισραηλινός πρωθυπουργός «κάνει τα ίδια με τους Ναζί» και χαρακτήρισε την τακτική του και τη νοοτροπία του «ίδια με εκείνη του ISIS».
«Η κυβέρνηση του Νετανιάχου κάνει αυτή τη στιγμή αυτό που έκαναν οι Ναζί. Αυτό που κάνει η κυβέρνηση Netanyahu είναι το ίδιο που έκαναν και οι Ναζί. Ο πρόεδρός μας θα αρχίσει μια νέα διπλωματική επίθεση τις επόμενες ημέρες. Ας ελπίσουμε ότι οι προσπάθειες να διασφαλιστεί η κατάπαυση του πυρός και η λύση δύο κρατών συνεχίζονται», δήλωσε ο Celik και πρόσθεσε στο ίδιο ύφος:
«Δολοφόνησαν επτά χιλιάδες γυναίκες και παιδιά, λέγοντας ότι πολεμούσαν κατά της Χαμάς. Αυτή τη στιγμή, η νοοτροπία του Netanyahu δεν διαφέρει από τη νοοτροπία του DAESH.
Προσπαθούν με κάποιο τρόπο να ποινικοποιήσουν όλους όσοι αντιτίθενται σε αυτήν την κατοχή, την επιθετικότητα και τις γενοκτονικές δραστηριότητες. Η Τουρκία δεν θα υποκύψει σε αυτό».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης