Τελευταία Νέα
Διεθνή

Υποστράτηγος IDF (Ισραήλ) : Πολεμάμε στην καρδιά της Γάζας σε έναν δύσκολο και περίπλοκο πόλεμο

Υποστράτηγος IDF (Ισραήλ) : Πολεμάμε στην καρδιά της Γάζας σε έναν δύσκολο και περίπλοκο πόλεμο
«Πρόκειται για έναν περίπλοκο και δύσκολο πόλεμο και δυστυχώς έχει κόστος», είπε ο υποστράτηγος Yaron Finkelman
Ο διοικητής του νότιου στρατού του Ισραήλ έδωσε μια ενημέρωση για την «επιχειρησιακή πρόοδο» λέγοντας για πρώτη φορά μετά από μια δεκαετία ο στρατός του «πολεμάει στην καρδιά της πόλης της Γάζας, στην καρδιά του τρόμου».
«Πρόκειται για έναν περίπλοκο και δύσκολο πόλεμο και δυστυχώς έχει κόστος», είπε ο υποστράτηγος Yaron Finkelman, προσθέτοντας ότι ο στρατός «δεν θα σιωπήσει μέχρι να ολοκληρωθεί η αποστολή μας».
«Οι ενέργειές μας βλάπτουν την καρδιά των δραστηριοτήτων της Hamas. Εξαλείψαμε δεκάδες διοικητές, αποκαλύψαμε πολλές σήραγγες και χτυπάμε δυνατά τον εχθρό», τόνισε σχετικά σε δήλωσή του.
Το Ισραήλ έχει ανακοινώσει ότι έχει περικυκλώσει την πόλη της Γάζας και έχει χωρίσει την πολιορκημένη παράκτια λωρίδα στα δύο.
Παρά τις εκκλήσεις και τις διαδηλώσεις στο εξωτερικό, συνέχισε τους βίαιους βομβαρδισμούς της σε όλη τη Γάζα, οι οποίοι έχουν προκαλέσει διεθνείς αντιδράσεις, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Εθνών.
Οι επικριτές λένε ότι τα πλήγματα του Ισραήλ είναι δυσανάλογα λαμβάνοντας υπόψη τον μεγάλο αριθμό αμάχων που σκοτώθηκαν.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης