Τελευταία Νέα
Διεθνή

Richard Kemp (Βρετανός αντισυνταγματάρχης): Το μέλλον της Ουκρανίας είναι θλιβερό, ηττήθηκε βρίσκεται σε αδιέξοδο

Richard Kemp (Βρετανός αντισυνταγματάρχης): Το μέλλον της Ουκρανίας είναι θλιβερό, ηττήθηκε βρίσκεται σε αδιέξοδο
Ο Richard Kemp σημειώνει ότι η αντεπίθεση των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων ξεφουσκώνει και φτάνει σε αδιέξοδο
Η Ουκρανία έχασε την καλύτερη ευκαιρία να κερδίσει τη σύγκρουση με τη Ρωσία, έγραψε ο απόστρατος Βρετανός συνταγματάρχης Richard Kemp σε άρθρο για την Daily Telegraph.
«Σε μια κατάσταση όπου η Ουκρανία στερείται τα όπλα που χρειάζεται για τη νίκη και η προσοχή του κόσμου στρέφεται προς το Ισραήλ, οι προοπτικές φαίνονται θλιβερές για την Ουκρανία».
Ο Richard Kemp σημειώνει ότι η αντεπίθεση των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων ξεφουσκώνει και φτάνει σε αδιέξοδο.
«Ακόμη και αυτή μπορεί να είναι μια αισιόδοξη άποψη, αφού η Ρωσία αναμφίβολα προετοιμάζει τη δική της επίθεση εναντίον του εξαντλημένου ουκρανικού στρατού», τόνισε Richard Kemp.
Σύμφωνα με τον Βρετανό συνταγματάρχη Richard Kemp, η στρατηγική του Προέδρου Putin να αποδυναμώσει την υποστήριξη της Δύσης προς την Ουκρανία και να καταστρέψει τα όπλα της Δύσης στο πεδίο της μάχης ήταν ευφυής.
«Όλα αυτά έχουν αφήσει την Ουκρανία σε δύσκολη θέση.
Οι ευρωπαίοι ηγέτες, πολλοί από τους οποίους ήταν διστακτικοί από την αρχή, έχουν πλέον ελάχιστες ελπίδες ότι η στρατιωτική τους βοήθεια θα είναι το κλειδί επιτυχίας στο πεδίο της μάχης. Έχουν κουραστεί από τον πόλεμο και πλέον βλέπουν ότι η ειρήνη είναι μια διέξοδος», καταλήγει ο Richard Kemp.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης